Accord Language Schools

Представление

Прочетете официалното описание

Accord Language School на Големите булеварди в Париж

Основана през 1988 г., ACCORD Language School, се намира на известния Големите булеварди в Париж, само на няколко минути пеша от Лувъра, Операта, Центъра Помпиду Жорж (Бобур) и известния Grands Magasins.

Дали присъства на Интензивен курс по френски или изпълнителен програма в ACCORD Language School, сте сигурни, за да получите възможно най-добрите условия, за да се научи френски и по-добро разбиране на френската култура и начин на живот:

Разположен в красива, типична парижка сграда в сърцето на Париж 20 светли и просторни класни стаи, напълно оборудвани с аудио-визуална оборудване A модерен и динамичен метод на обучение интегриране съвременната култура Курсове на разположение през цялата година Шест езикови нива от напълно начинаещи до напреднали 4 класни стаи, посветени на професионалисти и едно-към-едно обучение A разнообразна смесица от студенти: от студенти за професионалисти и мениджъри. Над 50 различни националности A общителен френски атмосфера

Едно училище, присъдена от Официален френски знак за качество и членуват в професионални организации като суфле и CampusFrance.

За ACCORD Манчестър

Ние се фокусираме върху предоставянето на курсове по общ английски език и курсове по бизнес английски език, за да ви даде най-добрите инструменти, за да комуникират ефективно. Нашата Британски съвет акредитиран училище е малка езикова школа, в която можете да научите и подобряване на вашите знания по английски бързо в приятелска среда. Нашите курсове по английски език и учебните програми са насочени към възрастни учащи се, които са мотивирани, всички искат да подобрят езиковите си умения, да научат за британската култура и разберете един за друг. ACCORD Манчестър приветства много различни националности, предимно европейски. Ние се уверете, че ние никога не трябва преобладаващ националност да се гарантира, че нашите студенти имат достъп до различни култури и да научат за обучение и работа в мултикултурна среда.

Нашите преподаватели са квалифицирани и с опит в преподаването на General English и бизнес английски език. Повечето от тях са преподавател по английски в чужбина и / или работили в света на бизнеса. ACCORD Manchester се намира в сърцето на оживения бизнес квартал на Манчестър и осигурява перфектната среда да учат по общ английски и бизнес английски език. Специализирани курсове ACCORD Манчестър английски се провеждат в Brook House в Манчестър. Brook House е красива, традиционна английска сграда, намираща се в оживения и космополитен център на града с всичките му удобства.

Британски съвет акредитирани, ACCORD Манчестър е малък, лесен и професионален английски училище. Нашите класовете са малки, което дава на всеки възможност да участват и да развиват своите умения на нашите студенти. Нашите курсове по бизнес английски език са специално изработени за да отговори на специфичните нужди на нашите ученици. Ако имате нужда да подобрите своите умения за преговори, нашите Бизнес учители по английски език ще се включи тази тема в учебния план. Ако трябва да се работи по-специално умение, нашите учители по английски език ще обсъди този въпрос по време на курса. Споделете какво ви трябва, преди да започне бизнеса си курс по английски език и ще се уверите, че вашият потребителски разбира се отговаря на вашите изисквания точно. Дали това е езиков курс по общ английски или курс по бизнес английски език, нашите учители по английски език се фокусират върху специфични изисквания на нашите ученици, независимо дали то е да се мине изпита IELTS да присъства на британския университет, по-нататъшно си международна кариера, или да развиват езиковите си умения за да се погрижат за своята работа и т.н. Нашите служители са винаги на разположение, за да помогнем на нашите ученици с всякакви въпроси те могат да имат, независимо дали това е намирането на най-добрия кръчма в Манчестър или даване на информация за това как най-добре да стигнем до исторически Йорк. По време на почивка по време, учениците могат да посещават "Студентски ъгъл", за да проверите електронната си поща на компютъра или да погледнете какво има в Манчестър. Безплатен Wi-Fi достъп е на разположение на всички наши студенти през учебната. Ние правим всичко възможно, за да накара учениците да се чувстват комфортно с нас на ACCORD Манчестър и по време на престоя им в града. Манчестър е страхотно място за посещение и има много дейности на разположение, от художествени галерии, музеи и театри в джаз клубове, фестивали и спорт.

Търговски център на Манчестър, само на няколко минути от ACCORD Манчестър, е изключителен, предлагащ всичко от луксозен универсални магазини и дизайнерски магазини на тези типично английски бутици. Всеки стил на кухня е на разположение в Манчестър от Thai на италиански, но нека не забравяме традиционните английски пъбове, които ще ви дадат възможност да продължат практикуването на езиковите си умения, като същевременно се вземат проби един от местните бири Манчестър и все по-известната "риба и чипс". И ако сте фен на футбола, вие не може да избегне нашите две известни футболни отбори: Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити!

Места

Париж

Accord

Address
ACCORD ECOLE DE LANGUES
14, boulevard Poissonnière

75009 Париж, Ил дьо Франс, Франция
Телефон
+33 1 55 33 52 33

Манчестър

Address
ACCORD Manchester
Brook House
Spring Gardens

M2 2BQ Манчестър, Англия, Великобритания