CAVILAM

Представление

Прочетете официалното описание

CAVILAM - Алианс Франсез е частен университет в Vichy (Оверн), град в Централна Франция, и по този начин е по-малко от три часа от Париж и 2 часа от Лион. Институтът е отворен през цялата година.

Vichy е известна като "Кралицата на спа градове", популярна дестинация за туристи и спа гости Топлинни. Вилите, дългите улици в парка от епохата на Наполеоновите, с неговите вековни дървета, лечебните извори, които вдъхновени от Art Nouveau опера и река Allier Виши поддават безпрецедентен чар и атмосфера на недвижими френското изкуство от живота. Любителите на спорта предлага Виши инфраструктури от най-висок клас в един много зелен, природен пейзаж.

Нашият институт е разположен в центъра на града в подножието на Парк де Célestins.

От нашия кампус от всичко е достъпно пеша или с колело: на гарата, както и кина, банки, магазини, ресторанти и места за настаняване.

A език Институт за всички

CAVILAM - Алианс Франсез е средище на международната култура във Франция, като годината повече от 5000 студенти от над 120 страни и участва в образователните иновации в преподаването на чужди езици с.

Нашите учители всички имат университетска степен като преподавател по френски език като чужд (FLE) или за съвременни чужди езици (LVe) а. Тяхното обучение включва най-новите методи на преподаване. Тези методи осигуряват ефективно учене на език (устно изразяване, писмено изразяване, слушане с разбиране, текст с разбиране). Те работят с реални документи и автентични комуникационни ситуации, насърчаване на интерактивност и творчество в класната стая, отидете задача пред за задачата и определя нови технологии, които са адаптирани към преподаването на езика.

Катедра по френски като чужд език

Катедра по френски като чужд език притежава следната оферта за вас:

Курсове по френски след принципа на потапяне за възрастни на всички нива на квалификация Обучителни семинари за учители / вътре, французите като преподаване на чужд език (във Франция: FLE) Подготовка за официални френски квалификации (DELF / DALF, TCF т.н.) Езикови курсове за ученически групи Лятно училище "Спортни и Language" за 12- до 16-годишна Курсът "на френския език и Гастрономия", която ви носи френската кухня с комбинация от семинари, лекции, турове и дегустации на по-тесни.

Катедра Чужди езици

Катедра Чужди езици би искал да се обърна в национален и международен аудитория. Приветства над 1700 студенти годишно. Този отдел предлага следните курсове:

Интензивни курсове за английски, немски, испански и италиански език Повишаване (вечерни или следобед) Езикови курсове с професионална ориентация (за използване в определена работна среда) Индивидуални уроци Специални курсове за млади хора (10-17 години), Лятно училище "Спортни и Language" за млади хора "Специални Kids" -Englischkurse за нашите най-малките (6-9 години), Възможността за английските си умения чрез тест (TOEIC - TOEIC), за да се потвърди официално и международно признат сертификат.

A Competence Center

CAVILAM, на "Centre d'Approches Vivantes дес Langues et Des Медиас" (Център за ярки езикови и медийни понятия) е основана през 1964 година. Pulse са университетите в Клермон-Феран и град Виши. 2012 се присъедини към Института в международната мрежа на Алианс Франсез.

Като институт на световна известност на нашата институция по целия свят със своята образователна способността на иновациите е известен. Тя получава ежегодно над 5000 чуждестранни студенти и чуждестранни студенти (INN) и от повече от 120 държави в гостоприемна атмосфера на извънредно град.

Особено благоприятно местоположение, в подножието на красивата Парк де Célestins река Алие: CAVILAM - Алианс Франсез предлага качествени семинари в комфортна още елегантна обстановка и модерни съоръжения до 9000 m² с извънредно техническо оборудване.

Нашият институт работи редовно с френското министерство на външните работи, Френски институт, Международната организация на франкофонията (МОФ), френските културни служби в чужбина и редица медии - водена от TV5 Monde, Radio France Internationale и Canal Académie - заедно.

Етикет за качество "френски като чужд език"

2008 до 2012 г. на Института беше даден официалния печат на одобрение "Label Qualité FLE" френски като чужд език френските училищните настоятелства, отбелязвайки най-добрите оценки във всички одитирани райони (рецепция, помещения, образование и администрация).

Какво качество означава за нас ...

Ние ще отговорим на всички искания за информация или да се регистрирате в рамките на 48 часа. Ние правим всичко, за да осигури на участниците отговарят във всяко отношение. Това е особено вярно за приемане, образователната качеството на учебния процес и организацията на културното и програма за свободното време, в което ви представяме френския начин на живот по-близо. Ние боравят с всички жалби и да търсят подходящи решения. Ние преследваме всеки курс в ежедневната си рутина. Оставаме постоянно в контакт с участниците. Ние управляваме институцията, така че там всичко се чувствате комфортно и служителите да бъдат третирани справедливо. Ние предлагаме на нашите възможности на работниците и служителите за лично и професионално развитие.

Нашите ценности

В CAVILAM - Алианс Франсез се разменят, място, изпълнено с живот, научих от езиците и опит различните култури, ние искаме да ви дам следните стойности:

Excellence, образователни иновации, общителност

Настаняването в приемни семейства и многобройните посещения и вечерни събития, които се свързват бързо във френския начин на живот и да се гарантира, че сте направили бърз напредък.

Нашата сила

Особено с висококачествено преподаване FLE Quality Label Целогодишно Institute A Начало на курса всеки понеделник Безплатен и свободен достъп до междусистемната университетската библиотека Разнообразни възможности за настаняване: приемни семейства, общежития, ателиета, апартаментни хотели, хотели. Френски начин на живот, така че да можете да пристигнат много лингвистично в приемащата страна. Индивидуален трансфер и приемане (жп гара, летище) Културни събития Гостоприемни, космополитна атмосфера A средни град с високо качество на живот Отбор, който винаги има време и отворено ухо за своите гости. Индивидуален подход Упражняване на качеството

Нашата методология

Научете френски и разбират френското общество - това са целите на нашите събития. Нашата педагогика се базира на най-новите иновации в методите на преподаване и разчита на комуникацията и екшън-ориентиран подход.

Интензивно обучение чрез различни дейности Подходи, които насърчават придобиването на умения за общуване Обогатяване междукултурен обмен

При пристигането си, участниците попълват езиков тест. След като зададете на курсовете, които отговарят на вашето ниво и цели на обучението най-вероятно. Нива и учебно съдържание, са в съответствие с изискванията на Общата европейска езикова рамка (CEFR) за езиково обучение.

Учителите отчитат учебния темпото на всеки ученик и осигуряват напредъка на всеки от участниците в седмичен инвентара фиксиран. В университета в Клермон-Феран гарантира педагогическия контрол на нашите курсове. В края на престоя им, всички ученици ще получат две официални документи:

удостоверение с марка за изпълнение и проверка удостоверение от CAVILAM - подписано съвместно Алианс Франсез и University Блез Паскал в Клермон-Феран

Места

Vichy

Address
1, avenue des Célestins
CS 72678
Vichy Cedex France

03206 Vichy, Оверн-Рона-Алпи, Франция