College (Campus) International de Cannes

Представление

Прочетете официалното описание

Campus International de Cannes ( CIC ) е частна институция за висше образование, преподаваща френски език и цивилизация. Целта на Campus International de Cannes е да предложи както на чуждестранни студенти, така и на професионалисти висококачествени курсове в учебна среда и взаимодействие с широк кръг националности.

През цялата година Campus International de Cannes предлага цял набор от курсове по френски език, вариращи от началните нива до уменията.

Преподавателският екип на Campus International се състои от 20 професори, притежаващи университетски преподавателски степени. Те са обучени в най-новите техники на преподаване и споделят дългогодишен опит в преподаването на френски като чужд език.

Учителите имат много оживен и ефективен подход на преподаване, използвайки оригинални методи и документи. Програмата е напълно създадена, за да гарантира приемственост от едно ниво на друго.

Места

Cannes

Address
Avenue Alexandre Pascal,1
06400 Cannes, Прованс-Алпи-Лазурен бряг, Франция

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: