Cours d'Eté Nancy (Summer Courses for Foreign Students)

Представление

Прочетете официалното описание

Това лято, да научат френски във Франция!

От 1930 г. летните курсове за чуждестранни студенти приветстват Nancy всяка година през лятото на чужденци от всички сфери на живота за езиково обучение от една до четири седмици.

Възможност да комбинирате проучвания и удоволствие в университетски град посетен от над 45,000 студенти. Научете френски докато откриват Франция и нейната култура.

КУРСОВЕ

Курсовете се водят от университетски преподаватели, специализирани в преподаване на френски език на чужденци. Съдържанието на курса е адаптиран към вашето ниво, независимо дали сте начинаещ или учител по френски в чужбина.

Участвайте, сред многото възможности, предлагани в следобед, конференции, работни групи и театрален език на семинара. Всички комуникационни средства са на разположение на място компютърна зала и WiFi връзки).

ДЕЙНОСТИ

Извън класната стая, много екскурзии са планирани за престоя си, като един уикенд в Париж, столицата на Франция, откриването на една типична френска област. 2016: Реймс, Champagne лозе и Ардените в стъпките на Артур Рембо.

Entertainment е достъпно по време на вечерите и почивните дни. Можете да вземете участие в барбекюта, прожекции на филми или разходки в нашите красиви френски региона.

ГРАД NANCY

Открийте един град с богато архитектурно наследство на осемнадесети век в списъка на световното културно наследство на човечеството на ЮНЕСКО.

Нанси също е една от столиците на Art Nouveau, които могат да се видят или ъгъла на улицата или в някой от многобройните музеи в града.

Но това е преди всичко един модерен град, известен като един от най-великите френски културни центрове със своите фестивали, неговата опера и неговата хореографско Center.

Места

хомосексуалист

Summer Courses for Foreign Students

Address
35, Cours Léopold
F-54000 хомосексуалист, Гранд Ест, Франция
Телефон
+33 (0)6 03 76 42 68