Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Представление

Прочетете официалното описание

The Френски език и цивилизация курсове Сорбоната е (CCFS), Организирани от Робърт Фондация де Sorbon, Е , От 1919 г., на CCFS е прием на студенти от всички краища на света, от истинските начинаещи до професори по френски език като чужд. Най- Френски език и цивилизация курсове Сорбоната е предоставяне Курсове по френски език с фонетиката и уроци по френски цивилизация, Те също така предлагат специализирани модули и (TCF, DELF, DALF), които улесняват достъпа до френските университети. Нашият живот център се намира на 214 Boulevard Raspail (Париж, 14-ти район), в сърцето на престижния Montparnasse обл. Секретариатът е готов да ви посрещне и да отговорим на всички ваши въпроси.

Предлагаме и съдействие жилища, административна подкрепа, културни услуги, библиотека, няколко учебни зали, зала за пребиваване, и компютърни лаборатории.

Всички класни стаи са оборудвани с интерактивни бели дъски (IWB) и нашата фонетика лаборатории имат най-съвременни информационни технологии. Интернет достъп се осигурява от Wi-Fi мрежа, която обхваща цялата сграда.

Центърът за изпит

Френски език и цивилизация курсове Сорбоната също имат официален изпит център за вземане на TCF, DELF, DALF и френските национални изпити.

Нашият изпит център се състои от две главини: на TCF (френски провери знанията) главината и DELF-DALF (Diploma в обучение по френски език - диплом в Advanced френски) хъб. Тези тестове са предназначени да оценят общото ниво френски език, както са определени от Общата европейска референтна рамка за езиците (ОЕЕР). Те са насочени към всеки, който иска да направи оценка и валидиране на знанията си по френски за професионални, лични, или академични причини-в един прост, надежден и бърз начин.

Места

Париж

Address
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne
French Language and Civilization Courses at the Sorbonne
214 Boulevard Raspail

75014 Париж, Ил дьо Франс, Франция

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия