Ecole Baraelin Langues - ADEL PROVENCE

Представление

Прочетете официалното описание

Adel Provence предлага различни цени и начини за мотивиране на младите хора да се говори френски и да им дава самочувствие и средства да го направят. С помощта на методите на знанията, придобити във Франция (устно изразяване, лексика, граматика и разбиране).

Пълно потапяне и откритие - през цялата година в продължение на 17 до 60 години стар

Програмата за преподаване се фокусира върху четири основни степента на владеене: устно разбиране, писмено разбиране, устно изразяване и писмено изразяване. Стандартни курсове обхващат темите за устно общуване, граматика, културни теми и френската цивилизация. За кратък престой ние предлагаме индивидуални или групови класове за начинаещи, така и за напреднали ученици. На първия ден на курса ще седне тест за оценка на френски, което ще ни даде възможност да поставите според възможностите си.

Избери, за да научат френски език в Марсилия, Южна Франция! Нашият френски език училище може да ви настанят от една седмица до няколко месеца. Ние приветстваме ученици от всички възрасти и нива през цялата година. Ако изучавате френски език във Франция с Adel Provence, вие със сигурност ще намерите най-подходящите курсове по френски език, адаптирани към вашите нужди!

Места

Марсилия

ECOLE BARAERLIN ADEL

Address
23 Rue Edmond Dantes
13004 Marseille Марсилия, Прованс-Алпи-Лазурен бряг, Франция
Телефон
+33 (0)4 91 47 96 79