Ecole Lenôtre

Представление

Прочетете официалното описание

С основаването на École Lenôtre през 1971 г., Gaston Lenôtre отговаря на нуждите от обучение на френски и чуждестранни специалисти. Днес повече от 3000 стажанти, мъже и жени, идващи от цяла Франция и повече от 100 страни, идват да повишат знанията си и знанията си в култура на върхови постижения.
Всяка година се създават нови нива на развитие, за да се отговори по-добре на очакванията на специалистите в хранително-вкусовата промишленост.


В продължение на почти 20 години, Ecole Lenôtre предлага дългосрочни програми, които ви позволяват да получите интензивно обучение по френска кухня, сладкиши:

Диплома за готвача - 23 седмици
https://www.academiccourses.com/Pastry-Chef-DiplomaEcole-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/
  • Готвач Готвач Диплома: 23 седмици

https://www.academiccourses.com/Cooking-Chef-Diploma-ECOLE-Lenôtre-23-weeks/France/Ecole-Lenôtre/

При присъединяването към тези формации ще имате възможност да бъдете заобиколени от много професионалисти, които са от най-добрите готвачи в света.

Ще се обучавате и практикувате в класна стая с максимум 12 ученици . В Ecole Lenôtre ние вярваме, че работата в малки групи е най-добрият начин да извлечете максимума от нашите готвачи. Вие ще практикувате сами и в групи.

Нашето професионално училище в Плезир разполага с 10 класни стаи и високо професионално екипажи. Работим с висококачествени доставчици в хранителни и професионални материали, които ще намерите и в най-добрите кухни на главния готвач.

В Ecole Lenôtre ви обучаваме да бъдете професионалист и вярваме, че нашият опит може да ви превърне в един от най-добрите готвачи на утрешния ден.

Ecole Lenôtre откри също съвсем ново училище в центъра на Париж, Quai Henri IV. Той се намира в лодка от Yachts de Paris с красива гледка към катедралата Notre Dame de Paris.

Състои се от класна стая за готвене с площ 150 квм² с всички нови материали и съоръжения. От другата страна можете да намерите зала за организиране на вечери, презентации, церемонии.

По време на вашите формации в Ecole Lenôtre Plaisir, вие също ще имате възможност да получите курсове в това ново място.

Елате и следвайте ни на нашата Facebook страница:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Или на новия ни уебсайт:

HREF = "https://www.ecole-lenotre.com/

Места

Plaisir

Lenôtre Sa

Address
40 rue Pierre Curie
78370 Plaisir, Ил дьо Франс, Франция
Телефон
+33 (0)1 30 81 46 34

Париж

Address
Quai Henri IV
75004 Париж, Ил дьо Франс, Франция