GOBELINS - L'école de l'image

Представление

Прочетете официалното описание

За почти 50 години, Гоблени, l'École де l'изображението е глобален справка в областта на цифровата комуникация, интерактивен дизайн и забавление. Известен като един от най-добрите училища в света, Гоблени предлага курсове по фотография, Animated кино, 3D анимация, Motion Дизайн и видео игри.

Гоблени, l'École де l'изображение е разработила гама от програми и международни услуги да се погрижат за нуждите на международните студенти, професионалисти, училища, фирми, фестивали и дори културни услуги на посолства.

ANIMATED кино

4 години на пълно работно време: Този курс дава възможност на учениците да овладеят и двете традиционни и дигитални техники за анимация (2D и 3D) след професионални методи в анимационно студио условия, които дават възможност на студентите да улови всяка стъпка на филм проектиране и производство, както и постепенно да ги оборудва с всички уменията очаква да бъде в състояние да работи по дълго функция.

3D анимация

Една година на пълно работно време: Advanced програма в 3D анимация характер, който се отличава конференции по международни анимация и видео игра експерти, производство на индивидуална демо макара и 3-месечен стаж с доклад за обучение, за да бъдат написани. Това разбира се е една възможност да се развият умения на професионално ниво в режисура, актьорска игра и движение.

ФОТОГРАФИЯ

3 години на пълно работно време: Разрешаването на студенти за придобиване на високо равнище творчески и технически умения, преподавани във връзка с експерти от различни практики, така че студентите да придобият професионални постижения за качество. Обучението, проведено в различни формати: конвенционални уроци, конференции, основни предмети и работилници тематични около публичност, храна фотография, мода, красота и архитектура.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ DESIGN

Една година на пълно работно време: умения Разширяване на учениците в област все търсени от професионалисти: дизайн движение. Това поле дава възможност да се проектира и създаде комуникации адаптирани към мобилни подкрепя и новите комуникационни пространства, за да организирате съобщенията чрез комбиниране на три вектора на движение Design: анимирани изображения, типография в движение и звуков дизайн.

ВИДЕО ИГРА

Една година Специализираната магистърска степен: програма "интерактивна цифрова Опит", замислена с CNAM / ENJMIN, е първият по рода си във Франция. Силата на тази програма е, че тя подготвя инженери на високо равнище, графични дизайнери и специалисти да станат експерти в проектирането и създаването на игри за мобилни телефони, таблети, социални мрежи, терминали и инсталации.

Места

Париж

Gobelins - École de l'Image

Address
73 boulevard Saint-Marcel
75013 Париж, Ил дьо Франс, Франция