IFALPES - Institut Francais des Alpes

Представление

Прочетете официалното описание

IFALPES - езиково училище във френските Алпи, на брега на езерото Анеси повече от 20 години опит в преподаването на френски език като чужд език. Нашият център е малка. Вие не се губят, и нашите учители винаги ще бъде на разположение за вас. IFALPES е на 15 минути пеша от центъра на града. Училището се намира в същата сграда като IPAC Училището по мениджмънт. От 170-200 възрастни студенти от 50 страни всеки месец идват да се учат френски в IFALPES. В приятна атмосфера, можете да комбинирате изучаването на френски език във Франция през Алпите и да се насладите на културата и природата на планините и езерата.

Настаняване

Настаняване услуга IFALPES се задължава да отговаря вашия тип настаняване в съответствие с вашите желания за целия период на престоя ви.

В семейството: със закуска или полупансион, общ апартамент с други студенти студио Student Residence Residence се намира в центъра на града или в близост до нея. От училище до всички места за пребиваване може да се стигне с автобус, велосипед или пеша.

Всички помещения за настаняване са резервирани от неделя до събота.

Разходи за услуги, за избор и резервация на престой Агенция Плащания е 40 € за всеки ученик за спиране на по-малко от един месец и 70 € за престой по-дълъг от един месец. За да запазите място на пребиваване трябва да извърши авансово плащане на 200 €. Плащане агенции за подбор услуги жилища се приспада от предплатена и предплащане баланс (160 € или 130 €) се приспадат като плащане на първата размера на наема. Услуги на агенцията за подбор на жилища се плащат при всяка промяна на пребиваването (40 €)

Как е пристигането?

Без значение къде живееш - френско семейство или в апартамент - това е добре да организирате вашето пристигане, информира предварително семейството или наемодател / студентска резиденция на датата и часа на пристигането си.

Места

Анеси

IFALPES

Address
IFALPES
42, Chemin de la Prairie

74000 Анеси, Оверн-Рона-Алпи, Франция
Телефон
+33 4 50 45 38 37