ISTEC

Представление

Прочетете официалното описание

10 добри причини да изберете ISTEC

  • За да се подготви ефективно за света на бизнеса - The International сръчни с над 80 университети партньори на всички континенти - Insurance персонализирана помощ - процъфтяваща чрез динамични асоциации - A модулно обучение път, който да изгради в зависимост от вашите желания и проекти - Много професионални специализации - експертиза на повече от 50 години в областта на висшето образование - училище в сърцето на Париж, ползващи се с местоположение в един от големите европейски икономически регион - Business Network партньори и мощни Завършили - Заетост гарантирано!

В сърцето на един от големите европейски икономически регион

The ISTEC се намира в сърцето на историческия квартал на Париж, в близост до Canal Saint-Martin и в близост до културния център на Вилет. Неговото място в един от големите европейски икономически център: Париж и околностите му, оставена на ISTEC да разработи мрежа от партньорски фирми и участва в живота и развитието на училището. Студентите, за своите стажове и техните мисии в дружества, пряко се възползват от това стратегическото местоположение.

Като част от партньорството с IGS Групата, ISTEC се намира на територията на колежа, в 12 Rue Alexandre Пароди през 10-ти район на Париж и се радва на приятна работна среда, модерни и подходящи изисквания за инфраструктура технология на XXI век. Хиляди студенти от различни програми и националности отиват там, за да споделяме общи проекти и обучители.

Campus Jemmapes: Също така, ISTEC има и друго кампус, посветена на него, разположен по протежение на ул Канал Мартен, на 5 минути пеша от първа Campus седефчето Alexandre Пароди. В допълнение към класните стаи, лекционни зали, зали за семинари, срещи и почивка, Кампус включва: - Център за изследвания и изследвания в ISTEC - CERI - партньорствата за услуги и бизнес отношения, - Асоциация на бившите студенти, - Офиси на студентски организации.

Този кампус, в историческа промишлена сграда, е напълно обзаведен, в дух на "международно пътуване".

Места

Париж

Address
ISTEC
HIGHER EDUCATION IN BUSINESS AND MARKETING
12, rue Alexandre Parodi

75010 Париж, Ил дьо Франс, Франция