Institut Europeen De Francais

Представление

Прочетете официалното описание

Кликнете върху изображението, за да получите незабавен цитат и да резервирате сега!

условия:
Валиден за курсове до 31.12.2018

Européen de Français е френско училище в Монпелие, което има за цел да предложи на своите ученици най-високите стандарти на преподаване чрез персонализирано внимание, професионализъм, качество, приятелска и любезна атмосфера. Тъй като всеки човек е уникален, ние работим, за да предоставим на всеки един уникален опит в южната част на Франция, който хората могат да си спомнят завинаги.


Нашата мисия

«Да благоприятстваме срещите, междукултурния обмен и откритието, благодарение на почивка за изучаване на език и култура в Монпелие.»


Нашите ценности

Персонализирано внимание

Тъй като всеки човек е уникален, от първия контакт ще насочваме и ще ви насочваме към престоя, който е най-подходящ за вашите нужди и желания. Преди, по време и след престоя ви, отделяме специално внимание на вашето удовлетворение. Каквото и да е вашето искане, ние полагаме всички усилия, за да отговорим възможно най-добре на вашите очаквания.


Приятелска и семейна атмосфера

Разположен в две от най-красивите имения на града, нашето френско училище има просторни и светли класни стаи. Тъй като знаем какво означава "пътуване", ние ви гарантираме, благодарение на нашия екип от професионалисти, че ще се чувствате спокойни. Нека магията на срещата да свърши своята работа.

професионализъм

Нашите учители са висококвалифицирани специалисти в преподаването на френски като чужд език. Техният опит във Франция и, за мнозинството, в чужбина им позволява да разберат по-добре вашите нужди, докато през цялото време подчертават най-доброто от себе си.


Качество на нашите услуги

Признат от френския етикет за качество на чужд език, правителствените отдели за висше образование и научни изследвания, култура и комуникации и Министерството на външните работи, както и друго признание във Франция и чужбина, нашият институт е едно от най-добрите френски училища във Франция.

IEF също е френско училище с

  • Повече от 1300 студенти и над 40 различни националности средно всяка година
  • Минимум 5 нива през цялата година
  • 5 постоянни учители и повече от 10 преподаватели на непълен работен ден
  • 13 напълно оборудвани, просторни и светли класни стаи
  • Средно 7 ученика и максимум 12 ученици на класа

Места

Монпелие

Address
23, rue Saint Guilhem
34000 Монпелие, Occitanie, Франция