Orchestra Pro

Представление

Прочетете официалното описание

Съвременна визия за преподаване, утвърдена за две години


Многодисциплинарно училище, вкоренено в реалността на сценичните изкуства


Orchestra Pro е мултидисциплинарно учебно изкуство уникално в Марсилия, където ученето на пеене , танц и драма се разглежда в напречен и неотделим начин на техническите занаяти и продукцията на живо .


Професионално обучение, уникално във Франция


С приближаването на художествените, техническите и административните понятия от трите дисциплини училището предлага професионално обучение, уникално по рода си .

Чрез различни семинари студентите се занимават с постоянна механика на производството и създаването . Поканени да бъдат постоянно в действие, те стават истински изпълнители.


Осигуряване на високо ниво на обучение


Водена от Бенджамин Баленси, талантлив музикант и пианист, училището предлага висококачествено , изискващо обучение, докато слуша студенти.

Обучението по театър, танци и пеене, замислено по напречен начин, позволява на студентите да станат пълни художници, способни да задоволят многобройните очаквания на професионалистите на сцената .


Търсещи учители и оратори


Водени от образователен екип, съставен от опитни професионалисти и известни оратори , всеки студент развива своята художествена самоличност. В рамките на своя полюс (пеене, танцуване или театър) той следва тренировка, изискваща дълбок ангажимент и постоянство на работата, чиято прогресия продължава повече от две години .


Отваряне към огромна професионална мрежа


Orchestra Pro е истинска подкрепа за всеки артист във формацията. Със своята амбиция в кариерата си, той се възползва от обширна професионална мрежа, поискана от целия преподавателски състав, постоянно проследяване и адаптирани съвети .

След завършването на обучението си, той може да разгърне размера на таланта си, за да полети.

Места

Марсилия

Address
8 rue Saint Sébastien
13006 Марсилия, Прованс-Алпи-Лазурен бряг, Франция