Paris Academy of Art

Представление

Прочетете официалното описание

106196_rsz_106139_img_6151.jpg

Представяне - Ангажимент

Paris Academy of Art е институт за изкуство, посветен на техниките за рисуване и рисуване на високо ниво.

Академията е отворена за всички, които независимо от тяхната възраст, националност или произход искат да придобият уменията, необходими за постигането им при реалистични рисуване или рисуване.

Записвайки се в Paris Academy of Art , вие следвате тези прословути стъпки и продължавате строга и изискана художествена традиция, основана на високи постижения. Както и в други артистични дисциплини, рисуването и рисуването изискват точно и строго обучение, ръководено от най-добрите майстори на изкуството. Paris Academy of Art предлага фокусирана, ориентирана към върхови постижения среда, която благоприятства това обучение.

Той подчертава и връзката професор-студент, като помага на ученика да постигне напредък при най-добрите условия. Размерите на класове в Paris Academy of Art са малки и всеки студент е индивидуално контролиран.

До края на своето време в Paris Academy of Art студентите ще имат необходимите умения да работят в различни области като кино, анимация, видеоигри и илюстрация. Те също така могат да изберат да работят като художници на свободна практика. Какъвто и да е изборът им, Paris Academy of Art ще им осигури необходимите инструменти, за да постигнат целта си.

История - Ренесанс

През деветнадесети век Парижката школа за изящни изкуства е задължителна за художниците по чиракуване. Те само се научили да рисуват там, така че студентите също ще се запишат в частни академии, където ще практикуват рисуване от живи модели и завършват обучението си по живопис и скулптура.

Началото на двадесетия век бележи появата на модерното изкуство и отхвърлянето на строгите правила, преподавани в академиите. Изправени пред тази нова ситуация, академиите отхвърлиха. За щастие, много студенти, обучавани в тези академии, идвали от чужбина, по-специално от САЩ. Някои от тях са в състояние да учредяват студиа в родните си страни, като по този начин поддържат академичната техника.

През 80-те години някои англосаксонски художници се завърнаха в Европа и основаха училища, като по този начин донесоха образа на академичната, реалистична рисуване и рисуване обратно в Европа.

Но никое от тези училища не беше в Париж! Paris Academy of Art иска да върне голяма академия в Париж и да продължи обучението, което е крайъгълен камък на нашето художествено наследство.

106197_rsz_106141_img_4903.jpg

Метод - отлични постижения

Нашият метод е едновременно постепенно и интензивно и следва този, който се използва в парижките студиа от XIX в.

Това принуждава студентите да надминат себе си, като им позволяват да придобият увереността, от която се нуждаят, за да имат кариера като висококвалифициран художник.

Тя се основава на четири фундамента:

  • изучаването на основите на живописта и рисуването чрез разчитане на майсторите на италианския Ренесанс;
  • индивидуален надзор: всеки студент се възползва от персонализирания надзор, като наблюдава и анализира работата на другите е от съществено значение;
  • контролирана прогресия: всяка стъпка в учебния процес, определена предварително с инструкторите, трябва да бъде придобита, преди да се премине към следващата стъпка;
  • шофиране и желание за работа: обучението е на пълно работно време (повече от шест часа на ден пет дни в седмицата), което позволява на студентите да развият самодисциплина, която ще бъде от съществено значение за бъдещия им професионален живот.

Места

Bois-Colombes

Address
Rue Raspail,78
92270 Bois-Colombes, Ил дьо Франс, Франция