The Open Design School

Представление

Прочетете официалното описание

Кои сме ние?

Ускорител Creative Кариери

Design School The Open е роден от срещата на страстни хора и образователни специалисти, ангажирани дизайн. С Icademie, дистанционно обучение група, която е разработила солидна експертиза в смесен дистанционно обучение и започна училището на дизайна през 2014 г., ние имаме една и съща ДНК: иновации и визия нови проблеми на образованието по време на дигиталната революция.

нашите мисии

Design School The Open ви учи на умения, които трябва да се подобри бизнеса си, отговарят на вашите кариерни стремежи, вие отваряте нови възможности, да се присъединят или да създадете стартиращ ... Нашата мисия отвъд влак вас, е да ви придружи до успеха на вашия проект чрез:

Нов онлайн модел на преподаване, съчетаващ електронното обучение и специални моменти в лице (дизайнерски училища в цехове партньори). А модулно решение, подход, основаващ се на умения, а, насърчаване на оперативната съвместимост и интердициплинарен в различните области на дизайна. Програми, насочени към иновациите, обещавайки ниши и възникващите нужди на бизнеса. Съпътстващи дизайнери експерти в своята област и дейност, които ще ръководят и съветват на обучаемия в процеса на обучение.

Нашите ценности: иновации, Откриване, Интернационализация

В технологичния свят, в движение, ние избираме да се позиционираме в развиващите се употреби за да представи на всички от нашето бъдеще учащите знания, които ще им помогнат да направим крачка напред от предизвикателствата на цифровата създаването на утрешния ден ,

С общо желание да разкрие всеки си потенциал, за да се трансформира и канализират творческите възможности; с образователна екскурзия до съвместяването (между наставници, фирми и учащи, като същевременно зачита разнообразието на профили), ние правим тези свободи, съставляващи нашата отваряне, сърцето на нашия образователен проект. Този ангажимент доведе до преосмисляне на организацията на учебния процес в светлината на новите цифрови възможности.

Нашите стратегически съюзи за високи постижения, по-специално чрез мрежата на Pearson Education ни дават възможност да работим в логиката на интернационализация, предлагащо англосаксонския дипломи, признати в международните пазари, което води до наказателно преследване на проучвания Level II (Бак 3) в колежи / университети в близо 100 страни (включително и Франция).

Реалност и Employablité

С хранилище на доказани програми и преподава в най-престижните университети / международни училища под ръководството на Pearson Education и Ofqual (на английски еквивалент на френския RNCP), Design School The Open гарантира качеството на своята подготовка, издадено Общият брой на професионална потапяне (творчески слипове, "дизайн предизвикателства" около офертите, бизнес коучинг ...). По този начин, желанието ни е да се даде на тези, които ни се доверите, ключът за трансформиране на кариерата си и може би живота си, днес и утре.

Вашият Learning Environment

съдържание

По време на видео: ексклузивни видео курсове, разработени от експерти и дизайнери. Онлайн курсове: Курсове по структуриран ред и богати мултимедийни ресурси, които включват интерактивни упражнения и файлове за вашите практични теми за работа и оценка. E-книги: обобщение на електронна книга за всеки модул, който включва основните понятия, които можете да поясняват и колекция от откъси от справочници. Уроци: уроци разпределени внимателно сред най-професионален и ефективен пазар. Английски онлайн: английски: пълен курс на модернизация и обучение онлайн справка, можете да следвате през целия си пътуване.

МУЛТИМЕДИЯ, разбира се, интерактивен и отворен. Вие сте свободни да се обогати и да споделят.

Вашите курсове са съчленени около различни ресурси и образователни дейности онлайн, които можете да следвате по всяко време на смартфон, таблет или лаптоп.

дейности

Virtual Клас: Вашият живо Виртуална класна стая за вашата учебна програма, вашите нужди и графика си. Майсторски клас: Тримесечни онлайн майсторски класове: професионален притежава виртуална класна стая в продължение на няколко седмици и споделя своя опит и експертиза на неговото изкуство. Живей конференции: A живо конференция всеки месец: професионалист или компания идва за един проект, демонстрира опита си онлайн в продължение на 60 или 90 минути, и ви позволява да си взаимодействат. Тези конференции са след това на разположение в преиграване. Работи и практически елементи: The самостоятелно коригиране и самостоятелно адаптивни упражнения. Работни практики и вие проекти под формата на рисунки, компютърни файлове, снимки, сканирани изображения или снимки на екрани, и да ви спести на платформата в "пътуване борда" за тяхната образователна коригиране партньорска или вашите учители. Семинари: В "физически" работилниците или "цифрова" на редовни интервали от вашата Разбира се, тези отражателни работилници и производство под надзора на специалисти позволяват да работите по физическо съвместно режим (семинар, организиран с дизайн партниращи училища) или мода "съвместно 3.0" чрез иновативно устройство.

Можете да прогресира, като се упражняват самостоятелно или с други лица.

Вие живеете специални моменти, поставени в индивидуална или колективна практика, но също така и онлайн семинари в проектните училища партньори.

на Общността

Communautez: Интеракт и communautez с прости и лесни за използване инструменти, позволяващи ви да обменят постоянно между връстници, с вашите преподаватели и учителите. Мрежа: Изграждане на мрежата си около обмен и привилегировани връзки с фирми по време на образователно сътрудничество, проекти, конкурси, работа или срещи, организирани от училището. Collaborative: Екип сграда без граници. Езикът на създаване през границите и свързва света. Присъединете се към екипа (клас), работят и да си проекти съвместно целия си пътуване. Изграждане на мрежа наслаждавайки се на плеяда от международни профили на учащите се, заинтересовани лица и фирми.

Вие се учат от другите и с другите.

Вашите курсове са съчленени около различни ресурси и образователни дейности онлайн, които можете да следвате по всяко време на смартфон, таблет или лаптоп.

Лична и професионална съпровод

Уроци и Треньори: Образователна екип и преподаватели да отговарят на вашите въпроси, ви даде съвети, вие coachent и да си взаимодействат в реално време с вас по Ваше желание. Дизайнери Експерти: A преподаване екип от дизайнери и най-добрите експерти, всички професионална дейност, е на ваша страна, за да обясни, да ви научи, и ще ви даде страст и достъпността им занаят. Стаж: Стаж в рамките на споразумение около вашия дипломен проект, който е спонсориран от компания или не. Това води до по-памет и неговата защита пред журито на степен. Предизвикателства дружества: Бизнес предизвикателства: редовно през пътуването си, партньорски фирми да ви позволи да се мисли в реално време за кратко и да се изгради "съвместно 3.0" режим предложение отбор. Съвет за развитие: развитие борда, съставен от независими личности от света на дизайна и създаването на цифрово с мисия да помогне на училището в своята педагогическа изпълнение и стратегически направления.

Професионалният екип е на ваша страна, с непосредствена близост.

Вашите курсове са съчленени около различни ресурси и образователни дейности онлайн, които можете да следвате по всяко време на смартфон, таблет или лаптоп.

Места

Париж

The Open Design School

Address
52 rue de l'Arbre Sec

75001 Париж, Ил дьо Франс, Франция
Телефон
+33 1 75 85 85 68