VFX-Workshop

Представление

Прочетете официалното описание

VFX-Workshop е позициониран да се превърне в нов еталон в образованието за 3D изображения. Той бързо ще намери своето място в панорамата на обучението, като го допълни и осигури търсени професионални специалности.

Въз основа на препоръките на референтните студия, на студентите се предоставя 3-годишен курс на обучение. Практическите упражнения насочват обучението, а проектите развиват опит.

Обучението е достъпно веднага след Bac. Няма нужда да вземете подготвителен клас; програмата за обучение е завършена! Той е предназначен да предоставя всички основи и да задълбочава знанията година след година.

Качеството на преподаване разчита на нашите учители, експерти в професиите VFX (художник на визуален ефект), чиято страст е да предават своите знания и да насочват учениците да обучават новото поколение техници.

Предимството на училище в човешки мащаб е надзорът и наблюдението. От първите ви стъпки в заведението всичко е направено, за да ви подкрепи в обучението и да ви подготви за бъдещата ви професия.

Места

Ил дьо Франс

Address
Rue de la Croix Nivert,233
75015 Ил дьо Франс, Франция

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: