CAFA Wine School

Представление

Прочетете официалното описание

CAFA Formations - Франция cafa Вино Международния Сомелиер Учител по бащинство, е изследователски институт на вино и алкохолни напитки професионална дегустация, създадена през 1986 г., се намира в центъра на град Бордо век крайречен квартал на Chartrons (от тъй като във Франция най-известните търговци на вино Бордо и повече квартали, намиращи се тук). Приветстваме студенти от цял ​​свят идват тук, за да научите любимите винени професионални техники за дегустация на вино, за да се разбере процеса на производството на вино.

С изучаването тук, вие също може да стане елитен в света на винопроизводството: ръководител вино услуга, винени вносители, дистрибутори на вино, ресторант оператори на хубаво вино, изба майстор, вино културата и образованието експерт, професионален дегустатор на вина и т.н. ,

Виното е не само изкуство на живот, но и страст. Кандидат-учители, които се варят и експерти дегустации страст, дават пълно разгръщане на своите професионални умения. Не само, че те имат най-висок дипломата в енология и дегустация на вина училище, също са ангажирани в активна работа в областта на винарската индустрия в света.

В последните 30 години, хиляди cafa студенти в професионалното обучение пивоварната технология и стажове във Франция изби и винарни, винопроизводители, винарска изба, свързани с търговията. Практиката включва: гроздобер, вино ферментация, технологии за отглеждане на вино, професионална дегустация, участват в професионална изложба в лозаро-винарската промишленост, дегустация на вина организация, участието в търговски дейности. Провежда се от богатството на практика след като научи, познаването на винени региони по целия свят, имплантология, пивоварната наука, професионални методи за дегустация, маркетинг и други професионални курсове. Въведете професионалния свят на непрекъснато обучение и практика, за да станете професионалисти.

cafa разполага френска кухня и десерти учебни професионален живот, той е направил изключителен принос за разпространението на френската кухня. Вино, френска кухня, десерт е същността на френската култура храна и изкуство на живот, cafa е готов да надникне с вас, за да ви помогне да успеете!

Места

Бордо

Address
108, Quai des Chartrons
33000 Бордо, Nouvelle-Аквитания, Франция