AIS Flight Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Защо AIS Flight академия?

AIS Flight Academy се стреми към най-високото ниво на образование и обучение в съответствие с европейските стандарти, като Ви осигурим:

Дългогодишният опит в обучението на пилоти от цял ​​свят Обучение завършена за около 22 месеца Теоретично и практическо обучение направено в рамките на нашата Flight Academy Финансова фонд достъпно (холандски или Белгия национално само) Пълна обучение в Европа Интензивно ориентиране и подготовка на студентите по време на обучението Използване на съвременни учебни материали Безплатна виза подкрепа за международни студенти достъпно Настаняване Изпит за обучение е предвидено Класна стая базирано обучение по време groundschool Modern FNPT II и Boing D симулатори 737 ниво Собствен техническо разделение поддръжка Cadet схема с (изисква разрешение за работа на Европейския съюз) AIS Airlines

АИС Airlines

AIS Airlines е регионална авиокомпания, базирана на летище Лелистад. Ние предлагаме гъвкави услуги за клиенти, които търсят мокър лизинг, пълен чартър капацитет и редовни полети в цяла Европа. С нашия флот, състоящ се от 10 BAe Jetstream 32 турбовитлови подпори ние сме най-големият регионален превозвач в Скандинавия, а също и да работи в Германия, Швейцария и Хърватия. Имаме планове за разширяване на нашия флот чрез добавяне на Boeing 737 въздухоплавателни средства в рамките на 2 години и да въведат по маршрути. Всички Помощник са наети от AIS Flight Academy.

Пример за charterflights:

Golf ден във Великобритания Sports събитие в Германия Дегустация на вино във Франция

Маршрути

Бремен - Цюрих Мюнстер / Оснабрюк - Щутгарт Остерсунд - Umeå Borlänge - Йоребро - Малмьо Borlange - Гьотеборг Torsby - Hagfors - Stockhholm Sveg - Mora - Стокхолм

AIS Technics

AIS Technics се грижи за всички поддържането на AIS Flight Academy и AIS Airlines. Съоръженията са базирани в Лелистад и обхващат голяма площ на работа. Благодарение на съоръженията, AIS Technics може да предложи отлично и ефективно обслужване на други дружества в рамките на АИС група. AIS Technics също може да осигури поддръжка за 3-ти страни в продължение на много типове самолети.

Места

Холандия онлайн

AIS Flight Academy

Address
AIS Flight Academy
Flamingoweg 20
8218 NW Lelystad

Холандия онлайн, Холандия
Телефон
+31 320 268 799