Martinair Flight Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Полет академия Martinair

Полет академия Martinair е възникнал преди 40 години и е част от Air France / KLM група. Академията е най-старият в Холандия, която работи на всички практическо обучение по пилотаж от холандско летище. Затова ние използваме модерна и млад флот, който има свое база на летище Лелистад.

Това интензивно интегриран курс за обучение отнема около 24 месеца, а започва 3 пъти годишно. Теорията е дадена с помощта на компютърно-базирани системи за обучение и е напълно интегриран с практическите уроци по летене. Това означава, че теорията се редуват с практически уроци по летене, с настоящото теорията могат да се прилагат директно в практиката.

Месечен има ден ориентация в академията на полет, тук можете да получите цялата информация, имате нужда и да се проучи и да разбере Martinair Flight академия. Изборът може да започне по всяко време и може да бъде завършен за около 3 седмици.

Martinair Полет академия е горд да обяви съюза с две други компании, Trener Kft и КФН. Новата компания, която се образува, се нарича Central European Полет академия, CEFA.

След задълбочена оценка Central European Flight Academy е бил избран от Wizz Air като партньор по програмата за уникален ментор Пилотно обучение.

Защо Martinair Flight академия?

Martinair102

Важно е да се чувствате комфортно с начина на образование, което "си" училище Ви предлага.

Един от най-важните причини да изберете за Flight академия Martinair е малкия си мащаб. Максимум 36 ученици започнат ATPL обучение всяка година и класове не надвишават определен брой от 12 ученици. Това води до много личен подход, в която лицето е на ТЕЦ.

В Martinair Flight академия действителната летящи започва след само четири седмици на тренировъчното игрище училище. Вашият първи самостоятелен полет се провежда приблизително два месеца след започване на обучението в полет. Това означава, че теорията е комбинирано с практическо обучение полет през първата година. През втората година действителната лети с млад и модерен флот е подчертана.

През първата година, цялата теория ATPL ще бъдат лекувани с помощта на CBT (Computer Based Training), който се поддържа от редовни всички кръгли учители теория, които могат да дадат летателно обучение себе си и са лесно може да се направи връзка между теория и практика.

В тази година вие също ще получи първия си лиценз, Private Pilot лиценза. Това ви позволява да лети на необходимия брой часове за навигацията ATPL с състудент, така ще спечелите много опит заедно. Също така можете да извършвате полети до по-отдалечени чужди летища, защото заедно имате двойно броя на часовете на разположение.

За разлика от някои други полети училища, цялото обучение полет при полет академия Martinair ще извършва на едно място, в нашия случай това е летище Лелистад.

перспективи

Martinair103

Martinair Flight Academy е пълен филиал на Martinair Holland NV Martinair Holland NV е собственост на KLM, така де МВнР е също част от Air France / KLM Group. Това означава, че ако дружествата от тази група, като KLM, Transavia и Martinair, трябва пилоти те ще наемат свои собствени самолетни училища. По-конкретно, това означава, че Полет академия KLM осигурява KLM и Martinair Flight академия е "предпочитан доставчик" за Transavia и Martinair Holland. Ако Flight академия KLM не може да осигури достатъчно пилоти да KLM, ще бъдат поети студентски-пилоти на Flight академия Martinair.

Нашите ученици летят с различни авиокомпании, във и извън Европа. Сред тези авиокомпании ще намерите национални и флаг превозвачи, регионални превозвачи и операторите на предприятия. Студентите, които все още чакат за работа, ще се проведе на стандарт от Flight академия Martinair от т.нар периодично обучение. Тези месечни сесии за обучение са осигурени от екип на самолетни капитани, които са спечелили своите следи в лидерски позиции в търговското въздухоплаване (MD-11, B767, B747).

Места

Лелистад

Martinair Flight Academy

Address
Emoeweg 4,
8218 PC Lelystad.
The Netherlands

8218 PC Лелистад, Флеволанд, Холандия
Телефон
+31 320 288 476