Schouten Global

Представление

Прочетете официалното описание

Нашата компания

Глобален партньор, глобално присъствие

Да бъдеш "световна класа" вече не е достатъчно; Това е просто минимумът, който трябва да се играе на днешния пазар. Schouten Global е единствената в способността си да обединява широки стратегически ресурси за развитие с опита на над 700 професионални обучители и треньори, разположени по целия свят.

Факти и цифри

 • Основана през 1980 г.
 • Опит в доставките в над 60 страни
 • Спечелена награда за удовлетвореност на клиентите и оперативни постижения
 • Предпочитан доставчик на успешни мултинационални компании
 • 100% внимание
 • Собственик на темата. Thema е модерно специализирано издателство, което се фокусира върху подобряване на личното функциониране на хората, особено на работното място.Нашите услуги

Schouten Global предлага изчерпателен набор от учебни услуги, предназначени да подобрят уменията на персонала и да подобрят ефективността си. Водят до по-добро организационно здраве и подобряване на бизнес постиженията. В допълнение към нашето ключово портфолио ние предлагаме персонализирани решения за вашите специфични нужди, (изпълнителен) треньор и консултантски услуги за организационно развитие.

Глобална мрежа

Schouten Global си сътрудничи с водещите в класа фасилитатори, които бяха внимателно подбрани и проверени от нашия факултет за мениджмънт и развитие. В зависимост от изискванията на клиента, ние внимателно съгласуваме фасилитатори с клиенти, въз основа на подходящия профил, обучителни теми (съдържание), организационни и културни аспекти и езикови изисквания.

От нашата световна мрежа от фасилитатори можете да очаквате:

 • Доказани отлични постижения в уменията на фасилитатора, проверени чрез партньорски и / или клиентски референции
 • Значителен опит в обучението на основни лидерски умения като влияние върху уменията, комуникационни умения, управление на проекти и др.
 • Повече от 10 години опит в бизнес среда
 • Повече от 10 години обучение за улеснение на опита в мултикултурна среда
 • Експертиза по предмета
 • Глобално мислене
 • Английски език и поне един местен език

Имаме опит в доставките в над 40 страни. За тези страни, в които нямаме кандидати в нашата база данни, търсим нови посредници чрез съществуващата ни партньорска мрежа. Този подход се оказа много ефективен и ефективен през последните години.

Мисия и визия

Мисия: Освободете и приведете в съответствие потенциала на отделните хора, екипи и организации.

Визия: "Един кораб е толкова силен, колкото неговия екипаж".

Връзката между успеха на организацията и личното поведение и благополучие на нейния персонал винаги ни очарова. Силата на индивида се оказва решаващ фактор за успеха на организацията - и че обучението по поведението е положително в това отношение. Нашите клиенти са имали опит, че дългосрочните инвестиции в меки умения, отборно представяне и лидерство спомагат за подобряване на бизнес резултатите. Днес ние споделяме нашите знания и опит в световен мащаб, като помагаме на организациите да създават собствен "златен триъгълник" с подобрени резултати, ускорени иновации и подобрена лична мотивация, удовлетворение и щастие.

Отворете курсове

Schouten Global предлага портфолио от курсове за открито обучение.

Коактивно обучение (CTI)

Промяна на хората, трансформиране на живота: разработена от лидер в индустрията CTI (Треньорски институт за обучение), Co-Active Coaching е широко признато като най-строгата програма за обучение и сертифициране на треньори в индустрията.

Организация и взаимоотношения Coaching Systems (CRR Global)

Програмата за коучинг на организации и взаимоотношения (ORSC ™) е иновативен модел за системи за сътрудничество в организации и групи, екипи, партньорства и двойки. Независимо дали става въпрос за корпоративна работа, партньорство или лични взаимоотношения, този модел на взаимоотношенията е основополагащ за вашата работа.

Сертификатът за профили на ръководството (TLCPC)

Преминавайки отвъд лидерски компетенции: като треньор, който искате най-добри резултати за вашето coachee. Leadership Circle Profile ™ е мощен 360-инчов инструмент, който предлага повече от просто вникване в уменията за учене. Той също така дава задълбочен поглед върху мотивацията на вашите колеги, основните ценности и предположения, което е началото на трансформация в лидерската ефективност.

Обучение за обучители

Ускорете кариерата си: по време на обучението за обучители ще научите необходимия набор от умения, за да развиете уменията на другите.

Места

Zaltbommel

Address
Schouten & Nelissen
Van Heemstraweg West 5

5301 Zaltbommel, Гелдерланд, Холандия