Hong Kong Design Institute

Представление

Прочетете официалното описание

139938_HKDI_campus.jpg

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) е водеща дизайнерска институция в рамките на VTC Group. Той осигурява висококачествено образование за култивиране на знания и професионализъм, възпитавайки нововъзникващи таланти, които стоят в основата на творческите индустрии в Хонг Конг.

С дългогодишен опит в образованието по дизайн, HKDI обединява силните страни на своите дизайнерски отдели - Архитектура, Интериорен и продуктов дизайн, Комуникационен дизайн, Дигитални медии и Мода и Дизайн на изображения - за да осигури над 20 дизайнерски програми. Силно гъвкав в артикулацията и напредналото образование, HKDI предлага на студентите тригодишна университетска степен Pathway от висша диплома до едногодишни бакалавърски степени, предлагани от реномирани университети във Великобритания.

HKDI възприема подход „мисли и прави“ чрез съвременната си програма и активно сътрудничество с местни и международни академични и индустриални партньори. На студентите се дава възможност да придобият практически опит и да участват в глобални програми за обмен, за да разширят своите хоризонти, като същевременно повишат творческото си мислене и социалната чувствителност.

139939_HKDI_0007.jpg

Динамична учебна среда

HKDI започна учебната 2010/11 година в новия си кампус в Тиу Кенг Ленг. Кампусът е посветен на осигуряването на най-динамичната учебна среда за качествено обучение по дизайн.

Качествени програми и подкрепа за студенти

Нашата учебна програма е разработена с принос от лидерите в бранша, за да гарантира нейната уместност и отзивчивост към развитието на индустрията. Програмите на HKDI са гарантирани от Хонконгския съвет за акредитация на академични и професионални квалификации.

На нашите студенти и възпитаници се предоставят услуги за съвети и подкрепа за кариерно развитие. Чрез договорености за артикулация с известни задгранични университети, HKDI Higher Diploma могат да следват местни курсове за допълване и да получат квалификация за степен в рамките на една или две години.

Творчество в действие

Цялостните програми за дизайн на HKDI включват дейности за подхранване на вашето творческо мислене и умения за вземане на решения, културна чувствителност и глобална перспектива. Опитът на HKDI се основава на подход „помисли и направи“, който ще ви позволи да развиете страстта си към дизайна, като същевременно придадете умения и знания, необходими за успеха.

Ценен избор за успех

Дизайнът може да ви предложи възнаграждаваща и пълноценна кариера. Очакваме с нетърпение да сте член на семейството на HKDI .

Места

Хонг Конг

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Хонг Конг, Хонг Конг

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия