Hong Kong Design Institute

Представление

Прочетете официалното описание

Hong Kong Design Institute ( HKDI ) е водеща дизайнерска институция от VTC Group. Той осигурява висококачествено образование за култивиране на знания и професионализъм и създава нови таланти, които са в основата на креативните индустрии в Хонконг.


Динамична среда за обучение

127860_HKDI_0009.jpg

HKDI университетски комплекс е посветен на предоставянето на най-динамичната среда за обучение за качествено образование.


Програми за качество

С дългогодишен опит в обучението по дизайн, HKDI обединява силните страни на четири дизайнерски отдела - Архитектура, Интериор и Дизайн на продукти, Комуникационен дизайн и Дигитални медии, Дизайн на фондацията и Мода и Имидж дизайн - за да предложи 20 дизайнерски програми. Високо гъвкава в артикулацията и напредналото образование, HKDI предлага на студентите тригодишна университетска степен Pathway от висша диплома до бакалавърска степен, предлагана от реномирани университети във Великобритания. Нашата учебна програма е разработена с принос от лидерите в индустрията, за да се гарантира нейната актуалност и отзивчивост към развитието на индустрията. Програмите на HKDI са гарантирани от Съвета на Хонконг за акредитация на академични и професионални квалификации.

127859_HKDI_0008.jpg


Творчеството в действие

HKDI възприема подход „мисли и прави“ чрез съвременната си програма и активно сътрудничество с местни и международни академични и индустриални партньори. На студентите се дава възможност да придобият практически опит и да участват в глобални програми за обмен, за да разширят своите хоризонти, като същевременно повишат творческото си мислене и социалната чувствителност.


Ценен избор за успех

Дизайнът може да ви предложи възнаграждаваща и пълноценна кариера. Очакваме с нетърпение да сте член на семейството на HKDI .

Места

Хонг Конг

Address
Hong Kong Design Institute
3 King Ling Road, Tseung Kwan O,
New Territories

Хонг Конг, Хонг Конг