Hong Kong Institute of Vocational Education

Представление

Прочетете официалното описание

Като член на VTC Group, Hong Kong Institute of Vocational Education (IVE) е водещият доставчик на професионално и професионално образование в Хонконг, който се ангажира да отглежда професионалисти, ценени от отраслите. IVE се развива в съчетание с икономическото развитие на Хонконг, изграждайки компетентна и иновативна работна сила, необходима в икономиката на знанието.

Отлични удобства

За да се обогати опитът на обучение на студентите от IVE, се създават съоръжения с индустриални стандарти, които да симулират средата на работното място. Нашите лаборатории и центрове се модернизират редовно, за да сме в крак с най-новите тенденции в индустрията.

129249_IVE_0004.jpg

Живи Campuses

Студентите, влизащи в програма IVE, ще открият обогатяващ и забавен учебен живот. Нашите 9 IVE кампуса създават интерактивна учебна среда за учениците, за да развият страст към ученето и да развият своите интереси и таланти чрез различни спортни и културни дейности.

Кампусите на IVE на цялата територия са напълно оборудвани с основни съвременни съоръжения, за да подготвят студентите за добре закръгления живот в кампуса. Всеки кампус беше специално изграден със специализирани съоръжения за студенти от различни дисциплини, за да придобият ноу-хау и практически умения в избраните от тях области.

129250_IVE_0001.jpg

Преподаване на върхови постижения

Нашият висококвалифициран преподавателски екип притежава солиден опит в индустрията. С нашия уникален подход „Мислете и правете“ нашите преподаватели предоставят балансирани академични знания и практически ноу-хау, необходими на действителното работно място, от съществено значение за професионалния успех.

С прилагането на програми за развитие на персонала преподавателският персонал остава на пулса на развитието на индустрията. Студентите могат да научат от своите учители най-съвременните знания и да бъдат снабдени с компетенции за бъдещото си развитие.129251_IVE_0005.jpg

Силна индустриална мрежа

IVE се стреми да изгради дългосрочно индустриално партньорство в подкрепа на нашето планиране на курсове и дизайн на учебни програми. Промишлената подкрепа също е под формата на интерактивни учебни дейности, възможности за приобщаване към индустрията и наемане на работа.

Обещаващо бъдеще

Нашите студенти последователно получават множество награди и стипендии, свидетелства за своите академични постижения и изключителни постижения. Над 300 стипендии се предоставят от корпорации, професионални органи и ентусиасти.

Места

Хонг Конг

Address
VTC International Development Office
14/F, VTC Tower, 27 Wood Road,
Wan Chai

Хонг Конг, Хонг Конг