Culinary Institute Kul IN

Представление

Прочетете официалното описание

Описание на училището

Гастрономията предлага широк спектър от професии, а всички студенти, които искат да насочат обучението си към кулинарното изкуство или искат да надграждат съществуващите си знания заедно с изключителни наставници с богат опит и теоретични знания, са добре дошли в Kul IN . Kul IN възнамерява да даде на студентите широк спектър от кулинарни знания, хранително-вкусовата промишленост и гастрономията. За да гарантираме, че нашите ученици са усъвършенствали всички необходими умения за работа в качествен ресторант, ние започваме с покриване на важни основи, че всички ученици, независимо от тяхното образование, трябва да преминат. Като част от тази програма, учениците научават за топлинна и механична обработка на храни, разпознавайки качествени съставки, свързващи подправки със съставки, създаване на качествени ресторантски менюта, подреждане и сервиране на ястия, професионални стандарти за готвене, съхранение на храни, порции храна и история на гастрономията.

зрение

Целта на Kul IN е да развие образователен център с акцент върху творчеството, научните изследвания и популяризирането на съвременната кухня и кулинарните технологии. Чрез обучението на професионални готвачи, сладкари и професионалисти в други отрасли на гастрономията. Изграждаме Институт, който е уникално място за готвачи, собственици на ресторанти, мениджъри и кулинарни медии, които да обучават и освежават своите знания, както и да научат какво е ново в света на храните, напитките и десертите.

Международни сертификати

За да предложим на нашите студенти пълен опит при изучаването на италианска гастрономия и кухня, създадохме съвместни програми със световноизвестното кулинарно училище ALMA, La Scuola Internazionale di Cucina Italiana .
Culinary Institute Kul IN и ALMA La Scuola Internazionale di Cucina Italiana успешно разработиха две съвместни програми: „Професионален готвач на италианската кухня” и „Професионален готвач на италиански десерти”. в Колорно, Италия, учениците имат възможност да придобият безценен международен опит и да станат наистина потопени в културата, която е оформила тази световноизвестна кухня. В допълнение към часовете на практическо обучение, екскурзии и практикуми, студентите ще получат и няколкомесечен стаж, където ще придобият опит в елитни ресторанти и сладкарници. Възможностите за работа в мрежа са безкрайни и отворени врати за потенциални работни места, тъй като учениците се оказват способни готвачи в реалния свят на гастрономията от висок клас.

Места

Сисак

Address
KULIN
Capraska ulica 12

44010 Сисак, Сисакско-Мославински окръг, Хърватска

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия