Charles University The Institute for Language and Preparatory Studies

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли!

Имаме нещо за всеки!

Институтът за езикови и подготвителни изследвания на Карловия университет в Прага предлага богат избор от чешки курсове на различни нива на трудност и интензивност. Ние се грижим както за тези, които се интересуват от интензивни ежедневни курсове с различна продължителност (година / семестър / шест седмици), както и тези, които предпочитат по-малко интензивни курсове. За студенти, които не могат да посещават урока, ние предлагаме езикови курсове по интернет.

Бихте ли искали да учите безплатно в един от най-престижните европейски университети? Регистрирайте се за курс в ILPS CU!

За преподавателите в гимназията предлагаме интензивни целогодишни подготвителни курсове по чешки език и специализирани дисциплини. Благодарение на този курс шансовете Ви за преминаване на приемните изпити в избрания от вас университет в Чешката република значително ще се увеличат.

Предпроектни курсове се предлагат и на английски език .

Студентите могат да избират от следните специалности:

  • хуманитарни науки
  • икономика
  • Технически
  • изкуства
  • Медицина и наука

Разбира се, ние също приветстваме завършилите висше образование в нашите курсове, които биха искали да учат за магистърска или докторска степен в Чешката република.

Ние предлагаме високо качество на разумна цена - 36 седмично обучение 35 часа седмично (целогодишни подготвителни курсове)!

Крайният срок за кандидатстване за студенти с виза е 30 юни 2015 г. Приемаме заявления за академична година 2016-2017 от септември 2015 г.

Места

Прага

The Institute for Language and Preparatory Studies, Charles University in Prague (ILPS CU)

Address
The Institute for Language and Preparatory Studies, Charles University in Prague (ILPS CU)
Vratislavova 29/10

128 00 Прага, Прага, Чехия
Телефон
+420 224 990 420

Програми

Подготовителен курс
Това училище също предлага: