Prague Film Insitute

Представление

Прочетете официалното описание

За нашето училище

Ние сме ПФИ, Пражкият филмов институт - топ филмово училище с уникална история и семейна атмосфера. По време на обучението в PFI, студентите са създали редица изключителни студентски филми и са сътрудничили на много професионални филмови проекти.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Филмови студия

Нашият институт живее в Прага в действително работещо филмово студио и е съсобственост на Филмопроизводствената компания Три братя. Училищните помещения са реновирана вила във вътрешния двор от 16-ти век с екстериорно студио от 7000 m2, което е напълно обновено и персонализирано за заснемане.

По време на вашето обучение, ще имате достъп до 26 студиа на място, голямо студио за специални ефекти и къща, която принадлежи към най-големия по рода си в Европа (специализирана в исторически мебели, костюми, оръжия и броня). Също така разполагаме с много полезни заведения за хранене и кетъринг, гардероб с пералня, грим и съблекални, както и тихи стаи за непрекъсната производствена работа с екипа ви.

Професионален опит

Нашият колектив се занимава с производството на широк спектър от световни и холивудски филми. Нашето качество е оценено, наред с другото, от звезди като Хийт Леджър, Арнолд Шварценегер и Шон Конъри.

Примери за филми, с които работихме, включват: Подземия и Дракони, Жана д'Арк, Дюна, Номад, Рицарска приказка, Авалон, Блейд II, Децата на Дюни, Лигата на изключителния господин, Ван Хелсинг, Хелбой, Дуум 3, Нарния - Принц Каспиан, Папстин, Хенри IV, Анонимни, Борджиа, Черна смърт, Стълбове на Земята, Свят без край, Тримата мускетари и много други.

Нашата гаранция за практическо обучение - това е реално!

Генералният партньор на училището, Филмова продуцентска къща „Три братя”, действа като гарант за качеството и практическата ефективност на нашите учебни програми. Трима настоящи братя основават тази компания през 1991 г. и тези студиа стоят зад реализирането на над 85 игрални, документални и документални филми за местни и международни компании като BBC, Channel History и The Discovery Channel, Чешка телевизия, Barrandov, ZDF , ARD, ARTE и Gruppe 5. И до днес компанията остава важна и неразделна част от филмовата и телевизионната индустрия както в Чехия, така и в чужбина.

Защо да учат в PFI?

Ето седем причини, поради които учениците избират да учат в Пражкия филмов институт.

Екшън сцени

Благодарение на нашето тясно сътрудничество с Чешката асоциация за борба с каскадите, PFI е единственото училище, в което способността за снимане на екшън сцени е основен компонент на обучението. Ще ви научим как да снимате реални сцени на практика, а не само на теория.

Безплатно оборудване

Нашите програми за създаване на филми ви дават достъп до стандартно оборудване и съоръжения, включително напълно оборудвани зали за редактиране, студио за зелен екран, камери с най-висок клас, дръжки, дронове, база, мобилно оборудване и много други.

Учители на FAMU Прага

Качеството и креативността на нашето образование са гарантирани от нашия опитен преподавател в Прага и наградени професионалисти.

Индустриална мрежа

Направете най-добрите студентски филми там с екипи с опит в производството на холивудски филми. За разлика от други филмови училища, ние насърчаваме нашите ученици да изградят отношения с нашите водещи в индустрията партньори.

Специализирани проучвания

Насладете се на индивидуализиран подход за изследване чрез обширно индивидуално обучение с преподавателя в семейна среда в помещенията на Пражкия филмов институт.

достъпни

Нашите такси са по-ниски от тези на Прага FAMU. Достъпни цени и истински индустриален опит с световно известното чешко производство ни правят една от най-добрите училища за филми в Европа. Ние осигуряваме реална стойност за индустрията за парите.

Проучване на английски език

Търсите английско училище в Прага? Всички програми се предлагат изключително на английски език - чуждестранни студенти са добре дошли.111638_pexels-photo-126292.jpeg

Места

Прага 5

Address
Prague Film Institute,
Hlubočepská 35/4

152 00 Прага 5, Hlavní město Praha, Чехия