Prague Film School

Представление

Прочетете официалното описание

Prague Film School е едно от водещите европейски училища, осигуряващо практическо обучение в основните дисциплини на киното. Ускорените програми на училището, неговият международен факултет и съоръжения от световна класа привличат студенти от цял ​​свят, които се стремят към превръщането на дългогодишната страст към филма в професия за цял живот

ЗАЩО СЕ ИЗСЛЕДВА Prague Film School в Prague Film School ?

Праксис ориентиран: Човек ще бъде трудно да се намери програма, която да осигурява толкова практическа експозиция на филмовите филми. Повече от 400 филма се снимат годишно в Prague Film School а учениците в годишната програма участват в повече от 30 продукции. Принципът на работа на Prague Film School е обучение, и ние вярваме, че с инструменти или с езици, единственият начин за развиване на владеене е практикуването. Съоръжения от висок клас: Prague Film School е снабдено с най-новото най-модерно оборудване, използвано в професионални филмови продукции в целия свят. Учениците имат незабавен достъп до флота от камери на училището, включително RED Epic, Arri Alexa, Canon и Sony камери с висока разделителна способност, в допълнение към високия клас осветление, звук и сцепление.

Интензивен: Видът на студента, който избира Prague Film School идва при нас, защото той или тя има само една година от гледна точка на време или финансови ресурси, за да премине от мястото, където той или тя е в живота в момента в света на професионалното кино. След това имаме само една година, за да доведем тези ученици до ниво на компетентност, където могат да работят професионално. Като такава програмата е силно притискана.

Факултет-студентски отношения: Основен факултет се донася от цял ​​свят. Докато всички учители са завършени професионални режисьори, основната им цел в Прага е да преподават студенти в Prague Film School . Динамиката е след това това, което намирате в ексклузивните интернати и малките колежи в САЩ, където учителите са силно посветени на техните студенти и достъпни. Факултетът също въплъщава идеологията на училището за интегриране на европейската художествена къща с американските независими кина.

Разнообразието на студентското тяло: В студентски колектив от 60 студенти са представени 25-30 страни. Почти всеки друг студент е от друга част на света, но има подкултурно лепило, което ги свързва заедно. Студентите живеят и дишат филма заедно.

Либерализъм: Повечето ученици в нашето училище са завършили бакалавърска степен и виждат своето време във филмовото училище като ценен шанс да се оженят за дълбоките си интереси с призвание. Като такава администрацията третира всички студенти като отговорни възрастни и се доверява на студентите да поемат пълната отговорност за своето обучение. Училището не се намесва в избора на студентите.

Прага: Прага е един от много редките градове, които успяват да съчетаят космополитизма с интимността и красотата. Магията му е очевидна за всеки, който има достатъчно късмет да прекара известно време тук. Прага е голям европейски филмов център с една от най-големите и най-стари кино студия на континента. Градът се счита за най-красивите столици в света и произведения произлизат от цял ​​свят, за да се възползват от красотата и филмовите ресурси на града. За филмов студент Прага е град на мечтите, който осигурява условия за почти всеки тип филм, харизматичен метрополитен буз за вдъхновение и достъпност, все още уникален в развития свят.

Места

Прага

Address
Prague Film School
Pstrossova 19

110 00 Прага, Прага, Чехия