Prague Film School

Представление

Прочетете официалното описание

ЗАЩО ИЗСЛЕДВАНЕ НА Prague Film School ?

Интензивно: Типът студент, който избира Prague Film School идва при нас, тъй като по същество има само една година по отношение на време или финансови ресурси, за да премине от мястото, където е в живота в момента, в света на професионалното кино. Тогава имаме само една година, за да изведем тези студенти до ниво на компетентност, където те могат да работят професионално. Като такава програмата е силно притисната.

Разнообразието на студентското тяло: В студентско тяло от 60 студенти са представени 25-30 държави. Почти всеки друг ученик е от различна част на света, но има субкултурно лепило, което ги свързва заедно. Студентите живеят и дишат филм заедно.

Прага: Прага е един от онези много редки градове, който успява да съчетае космополитизма с интимността и красотата. Неговата магия е очевидна за всеки, който има късмета да прекара известно време тук. Прага е голям европейски филмов център с едно от най-големите и най-стари филмови студия на континента. Градът се смята за свят ' е най-красивите столици и продукции идват от всички краища на земното кълбо, за да се възползва от град ' и красота и филмови ресурси. За студент по филми Прага е град-мечта, осигуряващ обстановка за практически всеки тип филм, харизматичен столичен бръмчащ за вдъхновение и достъпна цена, все още уникален в развития свят.

Места

Прага

Address
Prague Film School
Pstrossova 19

110 00 Прага, Прага, Чехия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия