ASC International House Language School

Представление

Прочетете официалното описание

ASC International House (IH CSA) е основана през 1974 г. в Женева. Ние сме свързани със Световната организация International House, мрежа от 155 езикови училища в 53 страни, за да се осигури високо качество на образованието и персонално обслужване.

В допълнение към езикови курсове, предлагани на широката общественост и предприятията и организациите в региона, AUC IH се ангажира с обучението на децата през Швейцария и съседна Франция.

ASC IH работи с над 200 преподаватели да помогне на учениците да постигнат целите, които са си поставили. Ние бяхме първата езикова гимназия в западната част на Швейцария, за да бъде присъдена през 2001 г. Swiss сертификат за качество EduQua (обновена през 2013 г.).

Public Company

С 40 години опит в областта на чуждоезиковото обучение, ASC IH предлага курсове, съобразени с дълъг списък от клиенти още по-амбициозна, отколкото други.

Курсовете са разработени след обширен одит на език и подробен анализ на нуждите на клиента. Одитът в въпрос е безплатно и без задължение. Тя ни позволява да се предположи, персонално обслужване на всеки един от нашата програма за обучение на клиенти. Мениджърите ни са винаги на разположение, за да отговори на всички въпроси на административна или преподаване.

General Public

От 1974 г., ASC IH предлага езикови курсове престижна доставени от висококвалифицирани преподаватели и има изградена солидна репутация за своите иновативни и прогресивни методи.

Днес ние предлагаме широка гама от групови или индивидуални уроци. Изборът на езици, предлагани включва френски, английски, немски, испански, италиански, португалски, руски, китайски, арабски и японски.

Нашият медиен център е напълно оборудван и дейности се наблюдават от постоянен член на нашето преподаване екип. Тя е достъпна безплатно на учениците, записани дали индивидуално или чрез тяхната компания. Ние също така се подготвят за различни прегледи на официален език.

Деца

ASC IH се ангажира с обучението на децата чрез нашите англоговорящи или двуезични училища, които предлагат пълна учебна програма от начално до предварително университет. В допълнение, има дейности, допълнителни уроци и летни лагери, които предлагат реална стойност в областта на образованието.

Нашите международни училища са разположени между Женева и Vevey / Монтрьо и нашите летни лагери. Центрове за езиково обучение включват също място в Пеи дьо Gex. Курсове персонализирани подкрепа, подготовка за изпитването, и нашия клон образователно консултиране са на разположение за всички наши ученици и техните родители чрез Швейцария.

Места

Женева

ASC International House

Address
ASC International House 72, rue de Lausanne
CH-1202 Женева, Женева, Швейцария
Телефон
+41 22 731 85 20