Swiss Mode

Представление

Прочетете официалното описание

Преглед

Международното училище за моден дизайн в Swiss Mode е създадено през 2016 г. Въпреки че е доста младо училище, то е успяло да прогресира дълбоко от създаването си. Да се напредне както по отношение на качеството на образованието, така и на разнообразието от курсове.

Swiss Mode осигурява перфектна обстановка, за да вдъхнови учениците и да остави творчеството им да оживее, докато се наслаждават на световно известно швейцарско образование.

Нашите студенти имат прекрасна възможност да срещнат съмишленици, както и опитни учители за несравним опит в обучението и обучението по моден дизайн.

Нашите сертифицирани учители споделят своя опит, опит и страст, за да помогнат на учениците си да придобият незаменими умения и да засилят креативността и стила си.

Международното училище за моден дизайн в Swiss Mode е акредитирано от Pearson и има право да предостави на BTEC висши национални квалификации в областта на изкуството и дизайна.

нашето местоположение

Swiss Mode се намира в живописния град Монтрьо на брега на Женевското езеро (Lac Leman), който е дом на много международни училища. Монтрьо е известен със световноизвестния си музикален фестивал и е бил рай за много емблематични хора през годините като Чарли Чаплин, Владимир Набоков, Дейвид Боуи и Фреди Меркюри.

Montreux предлага идеалната обстановка, за да ви вдъхнови и да оставите вашата креативност да оживее, докато се наслаждавате на световно известното швейцарско образование. Ще получите чудесна възможност да се срещнете с ученици-единомислещи, както и с опитни учители за несравним опит и обучение в моден дизайн в Швейцария.

Montreux има директна влакова връзка с Милано (3h Journey), което улеснява тесния обмен със седалището на IMB в италианската модна столица. Montreux се намира на половин час от световноизвестните ски курорти в Алпите, на 1 час от Женева и на 2,5 часа от Цюрих с влак.

Нашето училище предлага на своите ученици прекрасна възможност да изучават Моден дизайн в красивото езеро Монре, Швейцария, което е дом на много международни училища. Montreux е известен със своя световно известен музикален фестивал и е бил убежище за много емблематични хора през годините.

зрение

Международното училище за моден дизайн в Swiss Mode иска да създаде следващото поколение световни модни дизайнери, които да спазват и застъпват основните ценности, вложени в тях от Училището.

114963_pexels-photo-1478477.jpeg

Натача Блазек - директор на училището

Завършила Училището по дизайн в Горки (отличие) и Московската международна школа по дизайн, Наташа е директор на Swiss Mode от 2016 г. След успешна кариера като художествен ръководител Натача се превърна във вяра, за да влезе в образованието и никога не погледна назад.

Наташа преподава и винаги присъства, за да помогне и подкрепи учениците по време на тяхното пътуване. Нейните артистични и дизайнерски таланти са и ще продължат да вдъхновяват много.

Места

Монтрьо

Address
Grand' Rue 90
1820 Монтрьо, Во, Швейцария

Програми