IHM Business School

Представление

Прочетете официалното описание

IHM Business School предлага отворени курсове, разширени образователни програми и специфични за компанията програми за обучение. Обхватът на програмите е насочен както към компании, така и към отделни професионалисти, търсещи начини за подобряване на техния бизнес нюх. Темите са между маркетинг и продажби, лидерство, мениджмънт, комуникации, финанси и бизнес икономика.

IHM Business School е посветена на повишаване на конкурентоспособността на шведската търговия и индустрия. Ние смесваме елементи от практика, теория и цифрово обучение, за да направим образованието подходящо и ефективно за работещите професионалисти.

Всички курсове и програми, предлагани в кампусите в Стокхолм, Гьотеборг и Малмьо, се провеждат на шведски. Много курсове и програми са достъпни и онлайн. Персонализираното обучение на фирмата се предлага на английски език.

Публична агенция признава IHM Business School като доставчик на резултати от обучение на университетско ниво. Това е частно, независимо училище, което е изцяло собственост на фондацията с нестопанска цел IHM .

Места

Gårda

Address
Fabriksgatan,25
412 50 Gårda, Окръг Вестра Йоталанд, Швеция

Kungsholmen

Address
Warfvinges väg,39
104 25 Kungsholmen, Окръг Стокхолм, Швеция

Малмьо

Address
Norra Vallgatan,102
211 21 Малмьо, Окръг Сконе, Швеция

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: