Northern Air Training

Представление

Прочетете официалното описание

Глобален доставчик на обучение по хеликоптери

Всичко започна като много малко училище за полети с един единствен Schweizer 300, предлагащ само PPL през 2008 г. Броят на студентите нараства и след това предложихме модулни CPL и различни оценки на типа. Оттогава нашият конкурентен интегриран CPL курс привлече студенти от всички краища на света.

Ние непрекъснато разработваме собствен материал за обучение, за да осигурим възможно най-ефективно обучение. Когато осъзнахме, че обучението на хеликоптерите е в застоя в продължение на много дълго време, ние решихме да разработим и предложим по-качествено обучение, както и удовлетвореността на клиентите. В съзнанието ни Качеството винаги ще дойде преди количеството. Ние в Northern Air Training стремим винаги да бъдем на предната линия на бъдещото авиационно обучение за хеликоптери.

Добре дошли в Northern Air Training и в нашия екип!

Рикард Янсон
Отговорен мениджър
112132_action-air-aircraft-aviation-41174.jpeg

Нашият хеликоптер и симулатор

Робинсън R44

Използваме един от най-често използваните хеликоптери в света. Това е четири седящи безопасни и стабилни хеликоптера с капацитет, много по-голям от просто обучение. Robinson R44 се използва както за полицейски, така и за военни операции в много страни и разбира се за граждански мисии по целия свят.

AS355 Пълно тяло на кабината

Във всички летателни тренировки към лиценз и разбира се, MCC използваме нашия симулатор FNPTII AS355. Ще научите как да управлявате самолет в мултипилотна среда и основите на инструмента Flying. Използваме усъвършенствания многофункционален симулатор AS355, който ще има пълен кокпит и най-новия софтуер в ръцете ни. В нашето учебно заведение в Гьотеборг.112131_pexels-photo-1686990.jpeg

Места

спасяване

Address
Säve Flygplatsväg,32
423 73 спасяване, Окръг Вестра Йоталанд, Швеция