43 Air School

Представление

Прочетете официалното описание

130956_CostalPhoto.jpg

© 43 Air School

43 Air School приветства в обучението на пилоти от световна класа

Ние постигаме това чрез определяне на най-високите стандарти, ненадминати съоръжения и сериозна страст към авиацията. През последните 30 години професионално сме обучили над 6000 завършили за секторите за обща, въздушна и военна авиация, но способността ни да надвишаваме очакванията на клиентите ни, което ни отличава.

Нашите места в RSA разполагат с контингент, предназначени за летящи зони за обучение, ниска плътност на въздушното движение и готов достъп до съоръженията за инструментални обучения, съсредоточени учениците върху това, което са записали.

 • 9 симулатора
 • 75 инструктори
 • 240 души персонал
 • 70 самолета
 • 300 студенти

130950_SchoolProfile1.png

© 43 Air School

Опитни инструктори

Нашият опит от 43 инструктори е ненадминат в индустрията. Екипът се ръководи от професионалисти, които са имали отличителни кариери в авиацията. Ние се ангажираме да гарантираме, че сме в крак с развитието на индустрията и методологиите за авиационни инструкции.

Супериорни удобства

43 Air School притежава най-големия и най-добре поддържан флот от самолети на континента, а предложенията за стъклени кабини са достъпни за нашите сложни обучители.

Нашият богат опит и лидерство в обучението поставят 43 Air School на челно място в международните стандарти за обучение.

Никоя друга организация за обучение на континента не може да ви предложи

 • 70 постоянни и договорени инструктори, ръководени от старши екипи за управление на полети с богат опит в авиокомпанията, военновъздушните сили и индустрията на чартъра
 • Повече от 50 отлично поддържани летателни апарати са достъпни ежедневно за обучение
 • 30 години опит за обучение на пилоти
 • Над 6 000 пилоти завършиха успешно
 • Съвременните технологии и електронните предложения са насочени към осигуряване на безпроблемно обучение
 • Налични са множество учебни помагала и програми, от влизане до напреднали нива
 • Одобрени курсове по механична поддръжка и контрол на въздушното движение
 • Симулатори в 3 места, обхващащи Ab-Initio, корпоративно и въздушно обучение на пилоти
 • Нашите модерни съоръжения и оборудване на кампуса гарантират, че всички нужди на студентите са удовлетворени
 • 240 щатни служители, осигуряващи максимален фокус върху обучението
 • Предварителен курс COMPASS ™ Инструмент за оценка, даващ точен обективен резултат от студентския потенциал
 • Специализирани училищни съоръжения, наети от професионални лектори
 • ATC Simulator, използван за подобряване на авиационната, английската и умствената ориентация
 • Пилотен магазин, който да се погрижи за всичките ви нужди в кампуса
 • Страхотни записи за безопасност във всички аспекти на авиационното обучение

130951_SchoolProfile2.png

© 43 Air School

43 Air School днес

43 Air School е специализирана организация за кариерно обучение на пилоти и авиация, която се грижи за частния, общия търговски, въздушния и военния сектор. Той има богат опит в обучението на самостоятелно и корпоративно спонсорирани пилоти, контролери за въздушно движение и кандидати за поддръжка от различни културни среди и от различни страни по света.

Училището е в състояние да предостави висококачествена услуга, тъй като има всички основи, необходими за ефективното обучение. В среда, която е подходяща за първоначално основно и усъвършенствано оперативно летателно обучение с цялото необходимо оборудване и съоръжения, училището е насочено специално и изключително за летателно обучение. Всички инструктори имат богат експлоатационен и обучителен опит.

43 Air School провежда обучение за кариерни пилоти повече от 30 години, досега има над 6 000 завършили и с право може да твърди, че е най-голямото и най-уважавано летящо учебно заведение в Африка с международна репутация.

Специализирани модули, като Upset Recovery Training, MCC (Multi-Crew Co-Cooperation Training) и CRM (Crew Resource Management), за споменаване на няколко, се предоставят според нуждите. Училището управлява флот от 57 учебно-тренировъчни самолета и има повече от 250 служители на пълен работен ден, от които приблизително 70 са инструкторите по полети и наземни.

Пълни жилищни съоръжения за средно студентско население от 300 кадетни пилоти са осигурени в пристанището на Порт Алфред.

Летателно обучение

Училището осигурява летяща учебна среда, която е подходяща за прогресивното обучение и развитие на кадетския пилот: специална и обширна зона за обучение за ранно основно обучение, с готов достъп до по-големите оперативни ситуации с по-голяма плътност за по-напредналите етапи на курса.

Времето по крайбрежието предлага излагане на условия, с които пилотът ще трябва да се справи в бъдеще, без да нарушава безопасността или икономичността на учението. Има минимални смущения от търговския трафик, а близостта до общите учебни зони гарантира икономия на обучението.

Регионални летища и въздушни пространства

Летища Порт Елизабет, Бишо и Източен Лондон са в непосредствена близост до 43 Порт Алфред и тези регионални летища са идеални за полети с инструменти.

За да се даде възможност на студентите да прилагат своите умения в по-широката оперативна среда, тренировъчни полети се провеждат до всички големи центрове в Южна Африка, включително Кейптаун, Дърбан и Йоханесбург. Освен това има поне едно тренировъчно обучение до международна дестинация.

130952_SchoolProfile3.png

© 43 Air School

Места

Порт Алфред

Address
Port Alfred Aerodrome, Bathurst Street, Port Alfred
6170 Порт Алфред, Източен нос, Южноафриканска Република

Lanseria

Address
Hangar 104C, Lanseria International Airport
1748 Lanseria, Gauteng, Южноафриканска Република

Порт Елизабет

Address
30 Edward St, Port Elizabeth Central, Port Elizabeth
6001 Порт Елизабет, Източен нос, Южноафриканска Република