Academy of York

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Academy of York , Бизнес колеж за хора с цел.

Academy of York е акредитиран Колеж по допълнително образование и обучение, създаден през 2006 г. и има над 14 000 успешно завършили висше образование. Всички наши ученици имат едно общо нещо, което се стремят към по-добър живот, по-добра работа, получаване на повече или повече знания и умения. Ние разбираме общите предизвикателства, които много студенти изпитват по време на обучението си, които са време, пари и мотивация. Решението на Academy of York за тези предизвикателства чрез предлагане на кореспонденция, което е признато като едно от най-ефективните и доказани методи на обучение.

Ние предлагаме на нашите студенти следните образователни квалификации:

 • Програми, базирани на умения
 • Кратки курсове
 • Национални сертификати
 • Национални дипломи
 • Международно признати сертификати

Нашето обещание към вас

Акредитирано образование

AOY е акредитиран DHET-регистриран бизнес колеж, сертифициран и акредитиран от SAQA признати професионални организации

Достъпни месечни такси

Ние ще структурираме достъпен месечен план за плащане за Вас

Фанатична подкрепа за изследване

Нашите 22 професионални студентски съветници ще ви държат мотивирани от записването до дипломирането

Абитуриентски

Празнуваме вашето постижение с церемония по дипломиране, провеждана веднъж годишно

Ще се радваме да ви посрещнем в нашия Бизнес колеж за хора с цел!

Знаеше ли?

Докато проучвате по-нататъшното образование като решение за бързо проследяване на вашите знания и възможности за кариера, от жизненоважно значение е да изберете колеж, който е акредитиран. В Южна Африка има повече неакредитирани колежи, отколкото акредитирани? Уверете се, че правите интелигентен избор, когато избирате подходящия колеж за вашите лични нужди.

И така, какво е акредитация?

Акредитацията е набор от стандарти, които се определят от управителен орган, а колежите трябва да отговарят на определени стандарти и изисквания, за да бъдат акредитирани. В Южна Африка има стотици различни колежи и ако всеки колеж определи свои собствени стандарти, няма да има начин да се гарантира, че квалификациите, издадени от различни колегиуми, са еднакви. Има различни организации и отдели, които удостоверяват акредитацията в Южна Африка.

Academy of York е временно регистрирана в Департамента за висше образование и обучение като частен колеж, съгласно Закона за изменение и допълнение на Колежа за допълнително образование и обучение, № 1 от 2013 г. и изменен с изменения в Държавен вестник № 38072, том 592 , на 8 октомври 2014 г. - Нашият регистрационен номер е 2011 / FE07 / 069

Много SAQA признават професионални организации, например SABPP (Южноафрикански съвет за човешки практики), ICB (Институт на сертифицираните счетоводители и PMSA (Project Management SA) са създали стандарт и критерии за курсове, за да гарантират, че професионален стандарт По този начин Academy of York предлага курсове, които са сертифицирани и акредитирани от конкретни лидери в индустрията, като SABPP, ICB, PMSA, CompTIA и ICDL.

Последно, но не и по значение, е Южноафриканският орган по квалификации (SAQA). Квалификациите на SAQA според Националната квалификационна рамка (НКР). НКР е като мост в обучението, защото можете да спечелите кредити, разпределени по НКР за различни курсове. Колкото по-високо е нивото на НКР на даден курс, толкова по-напреднало е и колкото по-висока е квалификацията.

Колежът се гордее, че е акредитиран и от следните институции:

 • ICB (Институт на сертифицираните книжарници)
 • FASSET (Финансови услуги SETA доставчик номер 1237)
 • CompTIA
 • SABPP (Южноафрикански съвет за практиките на хората)
 • Департамент за висше образование и обучение
 • PMSA
 • SAIOSH

Места

Randburg

Address
280 Kent Avenue, Randburg
Randburg, Gauteng, Южноафриканска Република