Beyond Borders Wildlife Film School

Представление

Прочетете официалното описание

С най-много шест ученици в един курс, Отвъд граници Wildlife Film School, Разположен в световно известният Крюгер от Южна Африка, Ще ви въоръжи с всички знания, практика и контактите, които трябва да направите Вашата сбъдната мечта и да стане режисьор на дивата природа.

Специализирани в 3D ние също ще ви научи на въжетата на 3D снимките и 3D видео редактиране. Затова нашето име: "ОТВЪД ГРАНИЦИТЕ" Ние предлагаме 25-дневни курсове през цялата година, но ако това е твърде дълъг и / или ако имате пътуване бъг, ние предлагаме и мобилни Фотографски и заснемане курсове. Ние също предлагаме кратки курсове (5 и 7 дневни семинари) за писане скрипт, технология камера & техники и редактиране на видео.

HIGHLIGHT от нашите 25 ден на дивата природа в снимането на филма курсове: Вие получавате възможност да скрипт, филм и редактирате собствения си три минути документален филм за една тема по ваш избор в нашия район на действие, който е Национален парк Крюгер, има много да предложи по отношение на кратко документални филми.

HIGHLIGHT от нашето MOBILE сафарита: Изучаване на въжета на професионалната фотография и кино, докато откривате Южна Африка и у дома с DVD, произведени и редактирани от ВАС. А едно в живота възможност да се смесват вашата страст на киното и пътуване. И на всичко отгоре, впечатлите приятелите си и семейството си у дома!

HIGHLIGHT от нашето кратки курсове: По-кратък, бюджет съзнание и гъвкава. Опитът ви предлагаме е незабравима!

Места

Полокване

Beyond Borders Film School

Address
Beyond Borders Wildlife Film School,
Parson 16, Balule Nature Reserve - Limpopo

Полокване, Лимпопо, Южноафриканска Република
Телефон
+27 7 2303 0582; +27 7 2976545

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: