Good Hope Studies

Представление

Прочетете официалното описание

В учебната програма " Good Hope Studies можете да изучавате английски език, като се присъедините към един от нашите курсове по английски език или в езиковото училище в центъра на град Кейптаун или в прекрасния жилищен квартал Newlands.

В английското училище в Кейптаун предлагаме курсове по английски език, курсове за подготовка на изпити за Кеймбридж, IELTS и TOEFL, английски за работа и частни уроци.

Доброволчество в Кейптаун, Южна Африка и Намибия

Също така провеждаме своя собствена обширна програма за доброволци. Изберете между социални проекти, консервационни проекти, медицински проекти и фермерски престои. Имаме доброволчески проекти в и около Кейптаун, в други части на Южна Африка и в Намибия.

Курсове за обучение на учители в Кейптаун

За учителите по английски език предлагаме популярния курс CELTA в Кейптаун. Квалификацията CELTA се присъжда от Cambridge English Language Assessment, част от университета в Кеймбридж.

Изучаване на английски език в Южна Африка с Good Hope Studies . Или доброволец в един от многото ни доброволчески проекти в Южна Африка и Намибия.

Мисия

Good Hope Studies предоставя на международните клиенти цялостен опит за езикови пътувания с най-високо качество, съобразен с международно признатите стандарти. Чрез личните грижи и вниманието към детайлите, ние се стремим да гарантираме, че всеки студент, който преминава през " Good Hope Studies оставя с подобрена способност да комуникира на английски език и едно незабравимо преживяване в Южна Африка.

Good Hope Studies предоставя на служителите си сигурна и приятелска среда, в която могат да се развиват професионално. Всеки член на персонала се оценява като част от Good Hope Studies отбор и техния принос за по-нататъшното развитие на Good Hope Studies се очаква и ценена.

Good Hope Studies поставя в авангарда на по-нататъшното развитие на Кейптаун като международно признат център за преподаване на английски език като чужд език. По този начин ние се стремим да гарантираме, че Кейп Таун играе важна роля в международната общност на EFL и по този начин ще допринесе за световната индустрия за EFL.

Места

Кейп Таун

Good Hope Studies - City Centre

Address
City Centre Campus,
5 St. Georges Mall

8001 Кейп Таун, Западен нос, Южноафриканска Република
Телефон
+27 21 425 5403