Jeppe College - Johannesburg

Представление

Прочетете официалното описание

Колежът по търговия и компютърни изследвания Jeppe е подразделение на Центъра за образование на възрастни Jeppe, носител на наградата за грамотност за възрастни в Гинес UDV за уникална и независима грамотност за възрастни във вътрешния град на Йоханесбург. Гордеем се, че от създаването на институцията над 6000 обучаващи се са завършили успешно курсове в различни области и много от тях или са намерили работа, или са получили в резултат повишения на работните си места.

Идеята за създаване на учебен център е концептуализирана през 1997 г. Концепцията вече е прераснала в голяма институция с шест клона, а именно Йоханесбург, Претория, Питерсбург и Вереенигинг. Всички центрове са пълноценни учебни институции, обслужващи всички различни учебни програми както в системите за информационни технологии, така и в бизнес проучванията. Нашата основна цел е да подготвим утрешния режим на обучение, използвайки най-съвременните компютърни инструкции, работа на терен и изследвания.

Колежът Jeppe предлага отлична възможност на студентите да общуват с потенциални работодатели и водещи бизнес предприемачи в Южна Африка и в чужбина. По време на курса си студентите участват в различни изследователски дейности, които ги подготвят адекватно за пазара на труда.

Места

Йоханесбург

Address
Eloff Street,99
2001 Йоханесбург, Gauteng, Южноафриканска Република

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия