The Private Hotel School

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в частен хотел SCHOOL

На базата в красивите околности на град Стеленбош, Южна Африка е премиерата винен туризъм дестинация, и кулинарно столицата на страната, The Private Hotel School е мястото, където гостоприемство мечтите се сбъдват. The Private Hotel School с квалифициран екип от професионалисти, които преподават на национално и международно акредитирани курсове, е един от най-търсените хотелски училища в Южна Африка и ще ви помогне да осъзнаете вашите стремежи за кариера в стимулирането на света на гостоприемство. Нашата учебна програма съчетава новаторски и водещ ръб гостоприемство инструкция със звук практическо обучение и знания на туристическата индустрия. Това ни позволява да предоставяме лидери утрешните гостоприемство индустрията с ръце на обучение, образователни и културни умения за повишаване необходимо, за да успее в днешната конкурентна глобална икономика. В същото време ние също се стреми да насърчава международното доброжелателство и приятелство. В нашето гостоприемство училище нашите студенти са обучени да овладеят оскъдни професионални умения, получаване на високи нива на специализираните знания, необходими, за да се отличат в хотелиерството среда. Нашите квалификации са акредитирани от AHA-IHMS и позволява на нашите ученици да завършат своето желание трета година в САЩ.

Това, което ни прави различни и ни отличава от всяко друго гостоприемство академия?

1- TPHS е регистриран в Министерството на висшето образование и обучение (Reg No: 2010 / HE007 / 005) като частно висше учебно заведение и се регистрира, за да предложим следните проучвания Хотелиерски:

  • Висше сертификат по мениджмънт Hospitality,
  • Advanced Certificate в хотелиерски мениджмънт и
  • Advanced Diploma в Hospitality образование.

2- Ние сме единственият южноафрикански училището предлага Advanced Diploma в Hospitality образование.

3- Ние сме горди членове на водещите асоциации южноафрикански като Fedhasa (Федерални Hospitality асоциация на Южна Африка), Асоциацията на частните доставчици на образование, обучение и развитие (APPETD) и Асоциацията на Южна Африка Chefs (ЗВАС).

4- The Private Hotel училище е акредитирано от международно признат и уважаван американски Hospitality Academy- International Hotel Management училища (AHA-IHMS). IHMS училища са посветени на предоставяне на новаторски отговор на нуждите на туристическата индустрия за лидери.

5- The Private Hotel School е регистриран и одобрен център за известния международен City & Guilds група.

6- Имаме споразумение за сътрудничество с международно отличава Стеленбош университет.

7- The директор на Private Hotel School е Консултативен съвет Член на AHA-IHMS (International Management Hospitality училища).

8- Ние сме член на САЩ Националната асоциация на ресторант (НАП).

9- Ние сме член на Стеленбош туризъм.

10- TPHS служи на Управителния съвет на EUROCHRIE, официалната федерация за Европа и Африка, на Международния съвет по туризъм и хотелиерство преподаватели.

Като студент в The Private Hotel School ще овладеят оскъдни професионални умения и да получат високи нива на специализираните знания, необходими, за да се отличат в туристическата индустрия. Ако се интересувате от кариера в хотелиерството или кулинарни полета, ние бихме искали да се разшири лична покана към вас и вашето семейство, за да посетите нашия кампус и да се опита на Private Hotel School разликата.

Места

Стеленбош

The Private Hotel School

Address
The Private Hotel School
33 Stellenbosch
Vlottenburg Road
Vlottenburg
7604

Стеленбош, Западен нос, Южноафриканска Република
Телефон
+27 21 881 3792