eta College

Представление

Прочетете официалното описание

Страст. Кариера. Начин на живот.

eta College е частен eta College за висше образование и обучение, специализиран в квалификации, водещи до заетост в спортната и фитнес индустрията.

Тези квалификации са регистрирани в Квалификационната рамка на висшето образование (HEQSF), както и в рамката на квалификационните квалификации. Те се сравняват с най-добрите международни стандарти в спорта и фитнеса, което означава, че нашите възпитаници са добре подготвени да намерят работа в Южна Африка и по целия свят.

118658_pexels-photo-1080882.jpegТим Мосхолдер / Пексълс

Ета се гордее с това, че е лидер в образователните програми за спортната и фитнес индустрията. Като едностепенен спортен и фитнес колеж, ние се посвещаваме на предоставянето на динамични учебни програми, които водят до квалификации с международно съпоставяне.

Нашите професионални програми са одобрени от CATHSSETA и нашите програми за висше образование са акредитирани от CHE. Нашите квалификации са регистрирани в Националната квалификационна рамка (НКР) от Южноафриканския Квалификационен орган (SAQA).

При изпълнението на нашите критерии за акредитация, нашите сайтове за висше образование са регистрирани в Департамента за висше образование и обучение като частно висше учебно заведение.

За да гарантираме, че отговаряме на нуждите от спорт и фитнес в Южна Африка, eta също е лицензиран доставчик на услуги със Спорт и отдих в Южна Африка (SRSA).

Нашите квалификации се сравняват с най-добрите международни практики в областта на спорта и фитнеса; така нашите възпитаници могат да намерят работа в Южна Африка и по целия свят.

Студентите могат да учат коучинг наука, фитнес или спортни мениджмънт.

Налице е възможност за следване на пълно работно време , което е идеално за завършилите училище; обучение за непълно работно време , което е чудесно за тези, които искат да направят промяна в кариерата си или да научат повече за своята сфера на интереси. За тези, които искат гъвкавост в обучението си, онлайн обучението е идеално решение.

118659_pexels-photo-703016.jpegВиктор Фрейтас / Пексел

eta се отличава с това, че е специализиран колеж по спорт и фитнес, който изцяло потапя студентите си в предмета им спорт, фитнес или спортен мениджмънт. Балансираме теорията и изследванията в класната стая с практическо обучение и опит, базиран на работа.

Нашите ученици ни оставят по-здрави, отколкото когато са започнали, а те са завършили квалификация и са готови за работното място.

има дванадесет кампуса. Те се намират в Блумфонтейн, Ботсвана, Кейптаун, Дърбан, Източен Лондон, Джордж, Йоханесбург, Мавриций, Намибия, Порт Елизабет, Претория и Стелленбош.

Регистрираните в DHET кампуси са BFN, CPT, DBN, GRG, JHB, PTA, STB. Имаме допълнителни сайтове, предлагащи акредитирани програми CATHSSETA в PLZ, Намибия, Мавриций и скоро Ботсвана.

eta College предлага два начина на доставка. Можете или да посещавате уроци в кампус или да завършите квалификацията си чрез дистанционно обучение. И двамата предлагат обучение, което се посредничи чрез технологиите.

Защо да се учим лице в лице с eta College ?

eta College Обучението лице в лице е начин на доставка, при който завършвате обучението си в кампус със структуриран график.

Нашите кампуси предлагат сертификати и дипломи за управление на фитнес, коучинг наука и спорт, както и кратки курсове и специализации.

eta College е акредитиран и регистриран колеж за висше образование и обучение, специализиран в спортни и фитнес квалификации. Нашият колеж за обучение е световно известен с метода си на теоретично, практическо и на основата на работа, който наричаме тотално потапяне . eta College студентите учат трудно и те играят усилено и нашият кампус предоставя фокусът, където това се случва. Ние предлагаме редица класни стаи, практически и развлекателни среди, така че нашите студенти да могат да постигнат теоретично обучение и практически умения, докато се забавляват. Освен това имаме взаимоотношения с доставчици на работното място, за да гарантираме, че студентите са изложени на учене, което е от значение за тяхното обучение и предоставя възможности за заетост или за започване на собствена практика.

118660_pexels-photo-618612.jpegSnapwire / Pexels

Защо дистанционното обучение с eta College ?

eta College дистанционно обучение е начин на доставка, при който завършвате обучението си от дома в съответствие със структуриран график.

Дистанционното обучение осигурява онлайн учебен опит.

За да успеете с онлайн / дистанционно обучение, трябва да сте трудолюбиви и самостоятелни. Важно е да осъществявате постоянен и редовен контакт с вашия преподавател, за да сте сигурни, че получавате необходимата ви подкрепа. Друга жизненоважна част от eta дистанционното обучение е опитният компонент на обучението. Това изисква да работите на полето, засенчване, подпомагане и учене от други професионалисти. Важно е също така да имате имейл адрес и достъп до компютър и интернет, тъй като това ще ви е необходимо за проучване и за да завършите всичките си задачи.

Места

Кейп Таун

Address
Western Province Cricket Club Sports Centre, 53 Ave de Mist, Rondebosch
8001 Кейп Таун, Западен нос, Южноафриканска Република

Програми

Това училище също предлага: