Hankuk University Of Foreign Studies

Представление

Прочетете официалното описание

Духът на HUFS: фар на световната ера

Hankuk University Of Foreign Studies е създаден през 1954 г., за да произвежда талантливи хора, които биха могли да продължат модернизацията на Корея и причината за световния мир. Въз основа на истинско разбиране и дълбока любов към корейския народ и човечеството, предприемчивият дух на HUFS помогна на Корея да създаде голямо присъствие в света, преодолявайки националните бедствия от Корейската война.

HUFS ще продължи да работи за мир за цялото човечество чрез непрекъснатото си търсене на истината и създаване на нова култура. Това ще доведе най-вече до концентрирането на всичките му ресурси върху насърчаването на талантливи хора за Корея в света и за света в Корея.

Образователна философия

Вдъхновен от идеята за свободна демокрация, HUFS насърчава развитието на индивидуалността на студентите и изгражда лидерския им характер, за да ги превърне в силно способни хора, които могат да допринесат за развитието на Корея и света.

В този процес той никога не се отклонява от своя основаващ се дух на "истина, мир и творение". HUFS също се премества, за да установи независимостта си като частно училище, като никога не губи представа за нейната природа като обществена образователна институция.

В допълнение, HUFS се стреми да се диференцира от другите висши учебни заведения и да запази отличителния си характер, проявен в името на училището.

Основателен дух

Истината: Истините, които ръководят нашия живот като маяци на хоризонта Ние посвещаваме живота си на търсенето на истината и укрепваме основите на всички академични изследвания със светлината на истината, разширявайки нашите знания и опит за себе си и за света.

Мир: взаимноизгодни отношения между индивидите, между народите и между човечеството и природата HUFS е посветена на академичния и културен обмен с други етнически групи и тези, които поддържат други идеологии, за да проправят пътя за диалог и съгласие на човешката раса, така че в крайна сметка човечеството може мирно да съжителства и да просперира

Създаване: Насърчаване на корейската култура за обогатяване на света Основана въз основа на любовта на страната, HUFS насърчава корейската култура да обогати света в ерата на откритостта и да постави основите за създаването на нова култура, подходяща за глобализацията.

Философия на образованието

HUFS извлича своята образователна философия от духа на мотото на училището, истината, мира и творчеството . Студентите се насърчават да възприемат идеалите на либералната демокрация и да развиват чувство за индивидуалност и лидерство, за да допринесат за обогатяването и просперитета на нацията и на света като цяло.

Цели на HUFS

HUFS култивира просветени граждани с глобална перспектива и творчески професионалисти, които ще ръководят сливането на световните култури в бъдеще. Студентите се обучават в либералните изкуства, включващи хуманитарните науки, както и социалните и природните науки, за да изградят солидна основа на знанието.

Освен това, студентите се обучават на един или повече чужди езици, които са важна характеристика и приоритет в HUFS. В съчетание с езиковото обучение е изследването на регионалната геополитика, икономиката, обществото и културата в различни части на света, за да се грижат за истинските жители на света.

Места

Сеул

Address
107 Imun-ro, Dongdaemun-gu, Seoul, Korea
02450 Сеул, Сеул, Южна Корея

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия