Open Cyber University Of Korea

Представление

Прочетете официалното описание

В лицето на предстоящото общество, основано на знанието, Open Cyber University Of Korea е основан като първият корейски университет в Корея през 2001 г. за култивиране на таланти чрез отворено образование с практически знания и нрави и обич към хората. Open Cyber University Of Korea продължава да поддържа тази основа и побира 100 000 студенти всяка година, възлизайки общо на над 1 800 000. Ние, Open Cyber University Of Korea , се стремим да предоставяме услуги за професионално образование с отлични преподаватели, въоръжени както с практически, така и с теоретични умения и с компетентен училищен персонал.

С промяната на възрастта университетите също трябва да се променят. Те не могат да запазят същата система за управление на старите училища. Основният кампус за кибер университет е киберпространството. Open Cyber University Of Korea непрекъснато се стреми да засили статута си в киберпространството, като разработва мобилен кампус и подобрява различни образователни системи. За да увеличим максимално образователните резултати, същността на университетското образование и да поддържаме рационална система за управление на училищата, ние също продължаваме да подобряваме старите, неудобни училищни системи от гледна точка на учениците.

Изправени пред промяната, хората изпитват страх. С тревожност, причинена от стъпване по невъпкан път, някои хора не могат да направят най-добрата си крачка напред. Open Cyber University Of Korea домакин и поддържа различни офлайн дейности, включително срещи на отдели, специални лекции и регионални срещи. Ние също така предоставяме непрекъснати консултантски услуги за студенти, за да помогнем на учениците да проникнат през вълните на промяната по-лесно, отколкото могат сами. С повече от 10 години опит, нашите преподаватели, служители и асистенти знаят, че мотивацията за учене и непрекъснатото внимание са критични фактори в дистанционното обучение. Сигурни сме, че в OCU, с най-дълга история и най-много ученици, вашето пътуване в търсене на значима промяна ще бъде светло и полезно.

Места

Онлайн Южна Корея

Address
Бусан, Бусан, Южна Корея

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия