Tokyo Sushi Academy

Представление

Прочетете официалното описание

Суши, Shiawase, Sekai

(Sushi, Щастие, World)

Ние искаме да създадем щастие всички краища на света с Sushi. Нашата цел е да обучава лидери на японската кухня, като суши, и да преследва щастието на хората, като разпространяват, развитие и издигане на стойността на японската кухня в света.

От създаването си през 2002 г., Токио Суши академия е привличане на внимание от страна на местни и международни медии като първото училище за обучение на суши готвачи в Япония и единственият, който учи суши за професионални готвачи на английски език.

В момента има над 4000 възпитаници и са намерили нова кариера в над 50 държави, тъй като TSA е създадена 2002 година.

■ Как клас отива? <1> Можете да проверите нашия училищния живот на младост, като кликнете на линка по-горе; https://www.youtube.com/watch?v=l-vBNUdUfMU

<2> Токио Суши академия е въведена от Ройтерс / TRT свят на младост наскоро. Мисля, че тази телевизионна програма 3мин ви помогне да разберете повече за нашето училище! https://www.youtube.com/watch?v=g9bpBT3K0NU

<3> Ние публикуваме снимка от дневния клас на нашата Facebook страница. https://www.facebook.com/tokyosushiacademytsukiji/ ■ нашите възпитаници Ние имаме над 4000 възпитаници и са намерили нова кариера в над 50 държави, тъй като TSA е създадена 2002 година. Един от нашите възпитаник от Гърция е обявен сред световните 100 топ готвачи в церемонията по награждаването на първата Световна среща на върха Chefs ноември 2017 г.. http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

http://www.ekathimerini.com/214141/article/ekathimerini/life/greek-sushi-master-among-worlds-100-best-chefs

ЗАЩО СУШИ / японска кухня?

 1. Японската кухня обичани в света Според проучването, проведено от Япония Министерство на земеделието, горите и рибарството, японски ресторанти или японски фюжън ресторанти драстично, се увеличават от около 24 000 през 2006 г. до 55 000 през 2013 г. и 89 000 през 2015.
 2. "Японска кухня," най-любимата чуждестранна кухня В проучването за любимия чуждестранна кухня, хората в Китай, Хонг Конг, Южна Корея, Тайван, Франция и Италия, избрани японска кухня и тяхното най-любимата. (2013 японски организация за външна търговия)
 3. Японските готвачи, които остават в страната Въпреки голямото търсене в света, днес японските готвачи са склонни да останат в комфортна среда на собствената си страна и по този начин японската кухня готвачи са много необходими в света.
 4. Тенденция на "Даши" "умами" "Даши" и "умами", основните компоненти на японската кухня, привличат вниманието от всички краища на света. Готвачите на световно известни ресторанти посетят Токио, за да научите японска кухня.
 5. Успешните случаи на японски / японски фюжън кухня Японски фюжън ресторанти, като Nobu, Зума и Моримото, са се превърнали в тенденция на храни в света.
 6. Успешните случаи на суши ресторанти Едо стил в света Благодарение на развитието на системи за разпределение през последните десет години, стана възможно не само за най-висок клас ресторанти в Токио, но навсякъде по света да има морски дарове директно транспортирани от риба пазар Цукиджи. Както претенциозните клиенти се увеличи, от висок клас Едо стил суши ресторанти оказаха успешни в Хонг Конг, Ню Йорк и Сингапур.

ЗАЩО TOKYO / Цукиджи?

 1. Токио, най-конкурентната зоната за ресторанти С население от над 12 милиона и повече от 150,000 ресторанти, Токио е известен като най-конкурентната зоната за ресторанти в света. Градът разполага не само японските но и китайски, италиански, френски и тайландски ресторанти и можете да се насладите на висококачествени ястия за цени, започващи от JPY500 (прибл. $ 4).
 2. Michelin признава Токио През 2015 г. 226 ресторанти в Токио, спечелени звезди в ръководството на Michelin. Градът оставя далеч зад себе си Париж, която е на второ място с 99 ресторанта и доказва, че е спечелила висока репутация сред гастрономите.
 3. Kappabashi-Улицата на ресторант Стоки Доставчици Kappabashi, известен като Улицата на ресторант от доставчиците на стоки, се намира на около 30 минути с влак от Цукиджи. Улицата е облицована с магазини на кухненски ножове, фалшив дисплей на храна или кухненски уреди и привлича тези, които участват с хранително-вкусовата промишленост в целия свят. Можете да намерите ресторанти, както и инструменти за готвачи.
 4. Мащабните хранителни събития Токио е домакин на мащабни събития, свързани с храните, като Foodex Япония, който се провежда във всяка март като най-голямото изложение на ресторантьорството в Азия, или Япония Международния морски дарове Show през август. Градът ви дава възможност да изградят своя мрежа в рамките на хранително-вкусовата промишленост.
 5. Цукиджи Цукиджи училище се намира в рамките на 5 минути разстояние пеша от световно известния рибен пазар Цукиджи. Можете да изгради мрежата си с доставчиците на пазара на най-добрите съставки в света.
 6. Четири сезона Като преживеете пролетта, лятото, есента и зимата, можете да се чувствате сезонен същност на японска кухня и суши. Това е преживяване, което може да има само в Япония.
 7. Вашите собствени дейности в Япония От уикенда или празнични дни, можете да се насладите на собствените си дейности, като каране на ски, като горещ извор баня, гледане на фойерверки или вишнев цвят, присъединявайки се към гореща пот лица или пиене на Izakaya (кръчма в японски стил).

ЗАЩО TSA?

 1. Предишните постижения и мрежа От създаването на TSA през 2002 г., над 4000 възпитаници намерени нова кариера в над 50 държави. Можете да се срещнете готвачи, идващи от всички краища на света в преследване на една и съща цел и повишаване на интелектуалната ви мотивация или да намерят нови бизнес партньори.
 2. Единственото училище, което учи, автентична японска кухня на английски език TSA (Токио Суши академия) е единственият училище, където можете да научите автентична японска кухня на английски език. Има и други училища за японска кухня, но те научи на японски и изисква владеене на езика на ниво JLPT N-2 (бизнес-ниво).
 3. Инструктори Изключителни футболисти не винаги правят изключителни треньори. По същия начин, инструктори за готвене трябва опит и разум. В областта на суши и японска кухня, която изисква готвачи да "гледат и да се учат", нашите страстни инструктори ще се възползват от техния опит в преподаването на чужденци и ще отговорят на всеки един от вашите въпроси.
 4. Практически уроци + ресурси TSA разполага не само практически уроци за използването на различни риби и съставки, но и широко варират английски ресурси за суши и японска кухня. Тези ресурси ще ви позволи да научите разнопосочно, като се започне от историята на суши и японска кухня с най-новите си тенденция.
 5. дейности Предлагаме и дейности извън класната стая, включително екскурзии до Цукиджи и Kappabashi, така че можете да научите японска кухня от различни гледни точки.
 6. Подкрепа за живота в Япония TSA ще ви подкрепят по най-добрия възможен начин преди и след пристигането ви в Япония, така че можете да се насладите на престоя си в Токио; ние ще ви помогнем с търсенето на жилища и подготовка за живота в Япония, като предоставя протокол ориентация и безопасност в случай на земетресения.
 7. подкрепа на кариерата След като се дипломира TSA, ние ще Ви помогнем да сменят работата си или за започване на бизнес.

Места

Токио

Tokyo Sushi Academy

Address
2F KY Bldg, 4-7-5 Tsukiji, Chuo-ku, Tokyo, Japan
160-0023 Токио, Япония
Телефон
+81 3-3362-1755