Cambridge International College

Представление

Прочетете официалното описание

CAMBRIDGE Международен колеж ОСИГУРЯВА акредитирани, PROFESSIONAL ПРОУЧВАНЕ, обучение и образование от Великобритания, ЗА МЪЖЕ И ЖЕНИ цял свят амбициозен успешна кариера

Cambridge International College е високо уважаван, с опит, ефективна и професионална институция в областта на образование, обучение и образование. Фокусът на Колежа, и наш приоритет номер едно, е много проста; то е:

"За да се осигури професионални, достъпни и висококачествени курсове, които осигуряват на нашите членове с познания, разбиране, умения и правоспособност, и която ще даде възможност на нашите членове да получат добра заетост и постигане на успех в кариерата."

Тук са още 10 парчета от информация, за да знаят за Cambridge International College, които се надяваме, че ще се намери подходящо, интересно и успокояващо:

  • Произходът на Cambridge International College датират от 1935 (2015 е 80-годишнината). През 1935 г. четири господа - предприемаческия JJ Клийвър, академик д-р Джоузеф Лий, учител Дейвид Хюм и администратор Leslie Cowham - се събраха в Кеймбридж и Лондон, за да се създаде институция, която е положително повлияни живота на милиони мъже и жени в страни по целия свят - и все още се правят така 80 години по-късно.
  • Основни дейности и области на компетентност на Колежа включват професионално писане, разработването и производството на Учебници & Учебни материали с концентрация на бизнес, управление и администрация, както и широка гама от свързани области като счетоводство, маркетинг и HR. Тези учебни материали са неразделна част (включено в цената) на одобрения, одобрен и акредитиран професионална кариера, развитие Учебници & Учебни програми и високите програми, предлагани, което води до дипломи и по-високи награди.
  • Колежът е акредитиран, одобрен, утвърден и признат във Великобритания и по света, включително от страна на Британския институт за обучение и развитие, EDI (образование международно развитие), Международната асоциация за дистанционно обучение (IADL), Института по лидерство и мениджмънт (ILM) , оценка и акредитация на доставчици на обучение (EALP), Националния съвет за акредитация, TEVETA, и други. Колежът също е постигнала престижния BILD Марката за качество, е регистриран Доставчик на UK Learning (UKRLP), и е регистрирано също с органи като Департамента за международно развитие.
  • Колежът в момента предлага над 100 различни заглавия, разбира се, и редовно добавя нови курсове, които отговарят на нуждите на амбициозни мъже и жени, които търсят успеха в кариерата, от цял ​​свят. В допълнение, на Колежа понякога може да предложи - по специална заявка - съобразени и специално подготвени курсове заглавия, по-специално различни специализации за програмите Baccalaureate и ЕБО, предлагани.
  • В даден момент Колежа обикновено има членове от между 100 и 125 държави и страни по света, като Колежа една наистина международна институция. Сегашната отпечатан проспект разполага Кандидат-членовете и дипломанти от повече от 65 от тези страни. Многократно поколения на едно семейство - бащи / майки и техните синове / дъщери - са учили с и постига своите награди от Колежа.
  • Сегашният директор на Cambridge International College е д-р Стивън M Лоусън, високо уважаван, с богат опит, известен просветен. Д-р Стивън Лоусън е посетил всички континенти на света, и заедно с персонала College и изпълнителите има богат опит и знания на нуждите от обучение и кариера на амбициозни мъже и жени по целия свят. Д-р Стивън Лоусън е племенник на един от основателите на Колежа, д-р Jospeh Лий, и е участвал в подобряването на живота на стотици хиляди членове (студенти и учащи) и техните семейства по целия свят.
  • Докато по-голямата част от членовете, които учат с - или които са учили с - Колежът направи това чрез професионален метод за дистанционно обучение на Колежа, Колежът също има над 50 партньорски организации от цял ​​свят, които предоставят широка гама от услуги, включително: подпомагане кандидатите да се регистрират в колеж и са местно лице за контакт; някои Съдружници също предоставят лекция, в класна стая или урок подкрепа, която може да бъде на непълно работно време или пълно работно време, или вечер или през почивните дни; Изпит и обслужване на квесторство / надзор.
  • Средно между 30% и 60% Състав на Колежа - записани членове (учащи или студенти) - се състои от мъже и жени, които са били препоръчани или въведени на Колегията от минали или настоящи членове, или които са повторно приети за по-нататъшни проучвания с колегията след като е завършил предишен курс с Колежа.
  • Минималната възраст на изследване с CIC е 18; не съществува максимална възрастова граница, въпреки че ние вярваме, че най-старият човек, за да се запишат беше 84-годишна възраст; това е един джентълмен - лекар - от Тринидад и Тобаго в Западна Индия, който беше откриването на нов медицински бизнес и които е необходимо да знаете как да го работи ефективно и успешно. Сегашният заместник-директор на Cambridge International College, който е на обиколка в Западна Индия по това време, е бил в състояние да представи на доктора с дипломата си в Business Management & администрация, присъстваха съпругата на доктора и приятели, и една група от друга членовете, които също наскоро са завършили образованието си по CIC; това остава една от любимите истории на заместник Възложителя от неговите 20+ години с Колежа.
  • Колежът приема много сериозно своя акредитирана и одобрена статус, неговата надеждност и одобрение, и високата му репутация и стандарти (и колегията е щастлив да споделите успеха на потребител свидетелстват за качеството и състоянието на Колежа - този уебсайт, редовно бюлетини и други колеж публикации дават примери за новини, доклади и истории на успеха на членовете). Като част от своята одобрени и акредитирани статут на Колежа е редовно одитирани от професионални и оторизирани органи, които включват строг одит на: процеси за осигуряване на качеството; съдържанието, структурата и оценка на стандартите за предоставяне на програми за обучение; качествено обучение и предоставяне на обучение; поддържане на подходящи цели и условията за тяхното постигане; предоставяне на висококачествено обучение и развитие.

УСПЕШНИ ИСТОРИИ

"Благодаря ви помага ми да ъпгрейд ми живот, което също ми помогна получат признание в Института по завършил обучение за моя пост сертификат завършил в управлението на проекти. С обучението си във вашия колеж новата ми компания ми е напреднала заем за мен да плащат таксите си. "

Danial кардинал Лангтън пише от Гана

Места

Свети Петър

Address
Heron House
JE3 7BY Свети Петър, Свети Петър,
Телефон
+44 534 485485