Aviation Institute of Maintenance

Представление

Прочетете официалното описание

На Авиационен институт по поддръжка, Нашата мисия е да помогнем на възрастните студенти да придобият умения и нагласи, необходими за постигането на смислена позиция на кариера в начален етап. Ние се стремим да бъдем внимателни към нуждите на нашите студенти, бизнес зони, индустрии и правителство. Ние сме ангажирани с високи академични стандарти във всички наши програми и ние сме посветени на предоставянето на услугите, които подпомагат успеха на нашите ученици.

Ние предлагаме следните програми в нашите кариерни авиационни школи, които могат да ви помогнат да започнете в вълнуващото поле на авиационната поддръжка.

  • Техник по поддръжка на въздухоплаването (AMT)
Технически инженер по поддръжката на авиацията (AMTE)

Авиационен техник за техническо обслужване на хеликоптери (AMTH) Авионичен техник Въздушен експедитор Комбинирано заваряване Отопление, вентилация и климатизация (ОВК)

The Авиационен институт по поддръжка (AIM) Е част от успешна група от компании, която за пръв път започва в Норфолк, щата Вирджиния през 1969 г. Ние поддържаме традиция на върхови постижения в образованието през цялото нашето разширяване на авиационните кариера в продължение на повече от четири десетилетия.

FAA изисква най-високите и най-строгите стандарти за обучение на авиационни специалисти в света. Обучението, което ни учат не само отговаря, но надхвърля тези стандарти. Горди сме с техниците, с които разполагаме през годините с компании от цял ​​свят.
Начинът, по който представяме нашата марка, нейния стил и качество, е пряко представяне на нашата институция. Съгласуваността с нашата идентичност е основата за по-голямо признание, уважение и осъзнаване на нашата марка в местните и световните пазари.

В AIM сме посветени на изграждането на силна и надеждна марка. С това ръководство се надяваме да насърчите маркетинговите и комуникационните материали, популяризиращи AIM, да бъдат проектирани и изпълнявани по последователен и точен начин - локално и глобално.
Международна стипендия за стипендии
Авиационен техник по поддръжка (инженер)
Стипендията за техническо обслужване на авиацията ще бъде връчена на студенти, които поддържат 3.0 GPA, имат добро посещение и са в добро състояние в училището. Стипендията ще бъде присъдена по време на последния семестър на студента преди дипломирането. (Таксите, свързани с пътуване, стая и пансион, виза и пътуване, и приемни такси не са включени в стипендията.) За повече информация, моля свържете се с:

Индия контакт:
Депети Джайн
Съветник по държава
Авиационен институт по поддръжка (AIM)
Мобилен: +91 (971) 700-2261
Електронна поща: CountryAdviserIndia@AviationMaintenance.edu
Основана в Ню Делхи, Индия

Азия контакт:
Yee Pei K'NG 康 依 佩 강 이페이
Регионален специалист - Азия и Тихия океан
Skype: AIM_YeePei
WeChat: AIM_YeePei
Мобилен: 6012-3310427
Електронна поща: RRS@AviationMaintenance.edu
Основана в Куала Лумпур, МО

Други региони се свързват:
Деон Фасада
Национален директор по приема
Авиационен институт по поддръжка (AIM National)
Бул. "4525 Юг", апартамент 301
Вирджиния Бийч, Вирджиния, 23452 САЩ
Офис: 001-757-233-6542
Електронна поща: admdirnat@aviationmaintenance.edu

Направете виртуална разходка до AMN

  • Facebook: https://www.facebook.com/AIM.edu
  • Twitter: https://twitter.com/AviationAIM
  • YouTube: https://www.youtube.com/user/AIMschools

Места

Вирджиния Бийч

Address
Other regions contact:
Deonne Facada
National Admissions Director
Aviation Institute of Maintenance (AIM National)
4525 South Blvd., Suite 301
Virginia Beach, Virginia, 23452 US
Office: 001-757-233-6542
Email: admdirnat@aviationmaintenance.edu

23452 Вирджиния Бийч, Вирджиния, Съединени Американски Щати