American English College

Представление

Прочетете официалното описание

В American English College, нашата мисия е да осигурим на английски като втори език (ESL) ученици с отличен, цялостен и достъпно образование на английски език за личното им успех.

ПРОГРАМИ

В American English College, програми са разработени, за да отговорят на нуждите на комплекти и цели на уменията на всеки студент във всички нива на владеене на английски език, от начинаещи до напреднали.

Всички курсове обхващат основните езикови умения, включително: слушане, говорене, четене, писане, граматика, лексика и произношение.

Жилище

American English College може да осигури и да намерите надеждни и безопасни жилища, която е съобразена с вашите предпочитания, чрез домашен престой и частни жилища.

ACADEMIC съветване

В American English College, ние искаме нашите ученици да градят по-смислено академична фондация по време на престоя им тук. Всички ученици са упълномощени да поемат отговорност за своето бъдеще, и по време на това пътуване ние предлагаме персонално внимание и подкрепа, за да им помогне да постигнат своите цели в кариерата и в живота.

Нашите студенти съветници имат обширни познания за образователни програми в Съединените щати, и имат силни партньорства с водещи колежи и университети в САЩ. Това осигурява на нашите ученици с насоки и различни образователни възможности, когато търсят специфични за техните нужди програма. Нашето намерение е да се оформи извънредни частни лица чрез предлагане на високи академични постижения и личностното израстване необходимо да се превърне в световен лидер.

Разгледайте нашите програми и да видим как можете да започнете пътуването си днес.

УЧИ в САЩ

American English College е разрешено съгласно федералния закон да се запишат не-имигрантски чужди студенти. Интересуват от изучаване в Съединените щати с разнообразна общност от международни студенти?

Акредитации

American English College е акредитиран от ACCET, агенция призната от американското министерство на образованието. Ние също са одобрени да работят от Бюрото California за Private след средното образование (BPPE).

Места

Alhambra

American English College

Address
111 N. Atlantic Blvd.,
Suite 112
Monterey Park,
CA 91754

91754 Alhambra, Калифорния, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 626-457-2800

Rowland Heights

Address
18888 Labin Court, Suite B211
Rowland Heights, CA 91748 USA

91748 Rowland Heights, Калифорния, Съединени Американски Щати