ASC English

Представление

Прочетете официалното описание

ASC ENGLISH SCHOOL АНГЛИЙСКИ КЛАСОВЕ

Образователни услуги за чуждестранни студенти в района на Бостън от 1993 г. насам.

Основавайки наследство от десет години международен ESL опит, ASC английски е подкрепа и предоставяне на образователни услуги за чуждестранни студенти в района на Бостън от 1993 г. насам.

Ние сме за изграждане на стабилни разбиране на нуждите на чуждестранни лица в процес на качване на образованието в САЩ, и са разработили широк спектър от услуги, за да ви помогне чрез предизвикателствата на постигане на успех в американската образователна система.

Нашите общи услуги и ресурси произтичат от опитен преподавателски състав и гостоприемна и приятелска среда, която има за цел да разреши индивидуалните нужди като международен студент в САЩ.

Всичко на разумна система за ценообразуване, добавите до една програма на английски език на несравнима стойност и полза.

Няколко фактора, които правят ASC е страхотно място да се научат английски език:

Професионални и страстни преподаватели с дългогодишен опит в преподаването на международни студенти Набор от програми, които се разглеждат специфични езикови и академични умения ще трябва като студент в американски университет Гъвкави графици за всички програми, включително уикенд и летни курсове Гарантирано персонално внимание от посветени инструктори и персонал Познаването на специфичните нужди на студенти от държави от цял ​​свят Високо-качествени услуги за възрастни, от последните гимназиални gradutes в колеж и аспиранти

Места

Бостон

ASC English

Address
ASC English School Main Office
1106 Commonwealth Ave.
Boston, MA 02215
Tel 617-505-4032
Fax 617-730-3700

Бостон, Масачузетс, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 617-338-5288