Augusta Technical College

Представление

Прочетете официалното описание

Augusta Technical College ( AUGUSTA TECH ) е двугодишен колеж, който предоставя академично и техническо образование. Ние също така предлагаме персонализирани бизнес и индустриално обучение, продължаващо обучение, подкрепа за студенти, икономическо развитие и услуги за обучение на възрастни. Можете да присъствате на уроци онлайн или в някой от нашите кампуси, разположени в Августа, Гроутаун, Томсън или Уейнсборо.

В AUGUSTA TECH ще откриете специален екип от преподаватели и персонал, които искат да споделят своите знания и опит с вас. Тяхната цел е да подготвят нашите възпитаници да бъдат продуктивни служители в изгодна индустрия. Независимо дали планирате да продължите техническа кариера, да подобрите настоящата си професия, да завършите степен или да обогатите живота си, AUGUSTA TECH може да ви помогне в над 100 учебни програми.

Augusta Technical College предлага иновативни програми, преподаватели, които са специалисти в своята област на експертиза, приятелски настроен персонал за поддръжка на студенти и възможности за учене в реалния свят - с лично внимание и сплотена култура на малка частна институция Колежът се ангажира да предоставя висококачествени програми, акредитирани от Южната асоциация на колежите и училищните комисии на колежите (SACSOC) на достъпна цена. Приоритизираме гъвкавостта, като предлагаме курсове по традиционни лични, хибридни, уикенд и напълно онлайн методи. В допълнение към академичните среди предлагаме и широк спектър от извънкласни дейности; те включват нашия екип SkillsUSA, Асоциация на студентското правителство, Ротаракт и общества на честта като Phi Theta Kappa и Националното техническо общество на честта.

Augusta Technical College е акредитиран от Южната асоциация на колежите и училищните комисии по колежи за присъждане на асоциирани научни степени, асоциирани приложни научни степени, дипломи и технически сертификати за кредит.

Места

Аугуста

Address
Augusta Tech Drive,3200
30906 Аугуста, Грузия, Съединени Американски Щати

Thomson

Address
Tech Drive,388
30824 Thomson, Грузия, Съединени Американски Щати

Waynesboro

Address
Georgia 24,216
30830 Waynesboro, Грузия, Съединени Американски Щати

Grovetown

Address
John Huffman Way,3500
30813 Grovetown, Грузия, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: