Abilene Christian University College of Arts and Sciences

Представление

Прочетете официалното описание

Християнският университет Abilene (ACU) е жизнена, иновативна, центрирана към Христос общност, която ангажира студентите в автентичен духовен и интелектуален растеж, подготвяйки ги да направят реална разлика в света.

Abilene Christian University College of Arts and Sciences ангажира студентите с най-големите идеи на човечеството, за да създаде разбирателство, да приложи прозрения и да служи на света като християнски мислители и решаващи проблеми.

Колежът по изкуства и науки се стреми да образова студенти по целия свят на християнско служение и лидерство чрез програми за обучение и други учебни преживявания, които съчетават образованието за либерални изкуства с професионалното и кариерното образование. Колежът предлага широк спектър от програми в областта на изкуствата, хуманитарните науки, социалните науки, поведенческите науки, природните науки, математиката, както и професионални и предпрофесионални програми. Много курсове в колежа са предназначени да осигурят уникално образование за либерални изкуства от християнска гледна точка на студенти от всички специалности в университета.

Места

Abilene

Address
Campus Court,1600
79601 Abilene, Texas, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: