Adams College of English

Представление

Прочетете официалното описание

Нашето училище се стреми да предостави на студентите висококачествено езиково обучение, за да помогне на учениците да постигнат целите си. ACE, основана през 2007 г., понастоящем се намира в Кореатаун, Лос Анджелис, съседки на центъра на Лос Анджелис, Холивуд, Санта Моника и Глендейл. В кампуса се състоят от пет класни стаи и една компютърна лаборатория, които осигуряват допълнителни ресурси за успешното изпълнение на образователните нужди на учениците.

По-конкретно мисията на ACE е:

да предоставят на студентите висококачествено английско езиково обучение, включващо подготовка на тестове в среда за обучение, насочена към учениците, с която те могат да подобрят уменията си по английски език и изпити, необходими за техните академични, професионални и лични преследвания.

Сред многобройните цели на ACE за студенти, някои от тях са:

  • Предоставяне на програми за обучение по английски език, включително подготовка на тестове, които са образователни, актуални, висококачествени и демонстративно ефективни.
  • Да назначи висококвалифицирани и самоу мотивирани инструктори, които да насърчат учениците да подобрят уменията си по английски език и изпити.
  • Да се ​​поддържат центровете за обучение на учениците, позитивните и добре оборудвани, включително подходящи студентски услуги за висока степен на удовлетвореност на студентите.
  • Да администрират систематични, ефективни и измерими системи за оценяване на студентите, за да постигнат своите академични, професионални и лични цели.
  • Да се ​​създадат стратегически бизнес планове за висококачествено обучение по английски език, включително подготовка на тестове.
  • Да се ​​осигурят равни възможности за обучение по отношение на по-малка степен на възраст, раса, етнически произход, пол, сексуална ориентация или религия.

Места

Лос Анжелис

Address
3700 Wilshire Blvd. Suite 985
CA 90010 Лос Анжелис, Калифорния, Съединени Американски Щати