Alaska Bible College

Представление

Прочетете официалното описание

Някой веднъж каза: „Характерът е това, което сте, когато никой не гледа!“ В Alaska Bible College се ангажираме да обучаваме лидери с Христос характер. Ние се стремим да направим това през последните 50 години! Толкова съм развълнувана, че мислите да станете студент в Alaska Bible College в Alaska Bible College . Мога да ви обещая, че ако изберете Alaska Bible College , ще избирате приключение за цял живот.

В Alaska Bible College вярваме, че подобен на Христос характер е от значение. Нашата учебна програма и студентски живот насърчават всеки ученик да израства в любов към Господа, Неговото Слово и Неговата църква. Сгушен в центъра на красивия Палмър, Аляска и заобиколен от планински пейзажи, несравними с никой в света, вие ще бъдете насърчавани ежедневно да се покланяте на Бог, който ви обича и копнее да живеете интимно с Него.

Ние сме единственият акредитиран четиригодишен библейски колеж в Аляска! Така че, ако решите да се присъедините към нашето приключение в Аляска, ще получите висококачествено библейско, богословско и служебно образование, което ще ви подготви да служите на Господа почтено до края на живота си. Също така ще се присъедините към дълъг списък с лидери на слуги, които след като са обучени с подобен на Христос характер в Alaska Bible College в Alaska Bible College водят почтено в целодневно служение на полето на мисията, в местната църква или в призванието, което Бог има при условие.

Места

Palmer

Address
East Elmwood Avenue,248
99645 Palmer, Аляска, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми