Прочетете официалното описание

МИСИЯ

Да вдъхновява и оборудва професионалистите чрез практически приложими и достъпни програми за повишаване на уменията, които насърчават напредъка в кариерата и личния успех.

VISION

American Heritage College предвижда пазар, в който амбициозни и трудолюбиви професионалисти могат да получат достъп до умения за обучение, които да им помогнат да постигнат измерим напредък в кариерата, който обогатява хората, компаниите и обществото като цяло.

СТОЙНОСТИ

Отчетност: Точно както се държим отговорни пред нашите ученици и по-голямата ни общност, нашите ученици показват отговорност пред себе си.

Професионализъм: Професионализмът, с който управляваме колежа, се отразява обратно в нас в професионализма, който нашите ученици изучават и показват.

Превъзходство: Ние се ангажираме да постигаме високи постижения в обслужването на нашите студенти и да създаваме по-висококвалифицирана работна сила за нашата общност - нашите студенти също се стремят към отлични постижения в своите академични среди и в живота си.

Гъвкавост: Нашата гъвкавост е ключов фактор за способността ни да се ориентираме към изискванията на непрекъснато променящия се пазар на труда и търсим учители и студенти, които показват това качество чрез готовността си да актуализират непрекъснато уменията си, кариерните пътеки ".

Почтеност: интегритетът е ядрото на American Heritage College ; това е, което показваме във всичките си действия и е неразделна част от това, което нашите ученици извеждат в общността, когато напуснат нашия фолд.

Одобрения

American Heritage College е частна институция, одобрена от Бюрото за частно следдипломно и професионално образование съгласно Секция за образование на Калифорния §94311.

Одобрението на Бюрото означава, че институцията е в съответствие с държавните стандарти и не предполага никаква подкрепа или препоръка от държавния съвет.

American Heritage College е признат или одобрен от: Асоциация на работодателите в Калифорния, Отдел за рехабилитация, Калифорния EDD-ETPL и е одобрен доставчик на услуги за Закона за иновациите и възможностите за работната сила (WIOA).

ПОДДРЪЖКА ЗА ПЛАЩАНЕ НА РАБОТНИЦИ

С лазерния си фокус върху преквалификацията на работещи професионалисти, успешното поставяне на завършилите е от изключително значение за American Heritage College . Всички завършили получават достъп до услуги за намиране - както преди, така и след дипломирането. Нашите специалисти по настаняването не само помагат на завършилите да намерят нови работни места, но и да помагат на завършилите да се стремят към кариерно развитие в своите настоящи компании.

American Heritage College е сертифициран и / или одобрен от следната приватизация

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Certificate

American Heritage College

Програмата "Техникум по човешки ресурси" е предназначена за хора, които се интересуват от поддържане или преследване на кариера в областта на човешките ресурси. ... [+]

Курс по техници по човешки ресурси

Програмата "Техникум по човешки ресурси" е предназначена за хора, които се интересуват от поддържане или преследване на кариера в областта на човешките ресурси.

Сертификатът осигурява актуализиране и / или разширяване на знанията на служителите в областта на човешките ресурси и за лицата, желаещи да влязат в полето. Този курс ще даде обща представа за теориите и съвременните практики в процеса на публична и частна администрация. В допълнение към традиционните теми в областта на управлението на персонала, като например набирането и назначаването, обучението и развитието, компенсациите и оценките на представянето, курсът ще се фокусира и върху техники за мотивация, производителност и творчество, свързани с индивидуалната и организационната ефективност.... [-]

Съединени Американски Щати Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
American Heritage College

Виртуализацията ... [+]

виртуализация

Виртуализацията

Това е специално разработен, практически курс на обучение. Той проучва инсталирането, конфигурирането и управлението на VMware® vSphereTM, който се състои от VMware ESXTM / ESXi и VMware vCenterTM Server. Курсът е базиран на ESX 5. Програмата е насочена към специалисти от всички области, които са запознати с ИТ средите и се интересуват от изучаването на бързо развиваща се технология.... [-]

Съединени Американски Щати Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
American Heritage College

Този курс е изчерпателно изследване на принципите на управление на проекта и знанията. Учениците ще научат за групите процеси и областите на знанието. ... [+]

Обучение за управление на проекти

Този курс е изчерпателно изследване на принципите на управление на проекта и знанията.

Учениците ще научат за групите процеси и областите на знанието. Програмата представя практическите прозрения и техники, които могат да бъдат приложени при управлението на проектите, цялостното управление на качеството, програмите за непрекъснато усъвършенстване и стремежа към радикално преработване на бизнес процесите, интегриран поглед върху управлението на проекти, ефективни умения за бизнес комуникация, стратегически или организационни умения, концепции и техники за персонала. Въпреки че сертификацията не е необходима, завършването на тази програма и отговарянето на други академични и опитни изисквания, подгответе професионалиста, който би искал да получи сертификацията за Project Management Professional (PMP).... [-]

Съединени Американски Щати Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 Още
Септември 2019
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
American Heritage College

Тази програма ще подготви студентите с управленски концепции и стратегически приложения, правила за здравето и безопасността на работното място и планиране на работната с ... [+]

Курс по управление на човешките ресурси

Тази програма ще подготви студентите с управленски концепции и стратегически приложения, правила за здравето и безопасността на работното място и планиране на работната сила.

Този курс е изчерпателно изследване на принципите на управление на човешките ресурси и на знанието.

Студентите ще научат историческата перспектива на професията, управленските концепции и стратегическите приложения, правилата за здраве и безопасност на работното място и планирането на работната сила. Програмата е насочена към професионалисти, които искат да получат сертификат за професионалист в областта на човешките ресурси (PHR) или старши специалист по човешки ресурси (SPHR).... [-]

Съединени Американски Щати Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
American Heritage College

Сертификатът за управление на бизнеса в American Heritage College ви дава необходимите умения и обучение, за да преминете кариерата си на следващото ниво. Сертификатът за ... [+]

Удостоверение за управление на бизнеса

Сертификатът за управление на бизнеса в American Heritage College ви дава необходимите умения и обучение, за да преминете кариерата си на следващото ниво.

Сертификатът за бизнес мениджмънт има за цел да предложи индивидуално обучение, което е необходимо за увереност в бизнес средата. Този курс осигурява основни компютърни, маркетингови и управленски умения и бизнес умения, необходими за получаване на работни места, вариращи от административен асистент, помощник-офис, асистент бизнес мениджър или координатор на бизнес мениджмънта и други длъжности, изискващи основни компютърни, комуникационни и управленски умения.... [-]

Съединени Американски Щати Orange Garden Grove Long Beach Oceanside  + 1 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски