American Indian College

Представление

Прочетете официалното описание

American Indian College (AIC) първоначално е основан през 1957 г. от мисионерката Алта Уошбърн, която вижда голямата нужда да подготви индианците за църковно служение. По време на годините си на развитие, AIC успешно добави асоциирана степен по бизнес и бакалавърска степен по образование. През 2016 г. AIC си партнира с Югозападните събрания на Университета на Бог (SAGU), Waxahachie, Тексас, ставайки SAGU AIC.

SAGU AIC е единственият християнски колеж в нашата страна, обслужващ предимно индиански студенти. Администрацията, преподавателите и служителите на AIC са запалени по оборудването на ново поколение лидери. SAGU AIC се ангажира с академичното, професионалното и духовното развитие на всеки студент.

Днес възпитаниците на SAGU AIC включват пастори, преподаватели, професионалисти в бизнеса, племенни лидери и други, които носят положителна промяна в своите общности. Историята на SAGU AIC е една от страстната визия, усилията за сътрудничество, ефективността на министерството и мисиите и академичния растеж, за да отговори на нейната институционална цел.

Места

Онлайн Съединени Американски Щати

Address
North 15th Avenue,10020
85021 Феникс, Аризона, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми