American Institute Of Interior Design

Представление

Прочетете официалното описание

Разположен във Fountain Hills, Аризона, American Institute Of Interior Design ( AIID ) е частна институция след средно образование, предлагаща уникална учебна програма по интериорен дизайн.

Нашата мисия е „ Да предоставим на учениците основните знания и инструменти, за да постигнат успех в динамичната област на интериорния дизайн, чрез ускорена програма за обучение, която е предизвикателна, възнаграждаваща и забавна.“ Обучението се предоставя в динамична обстановка, където ученикът се насърчава да изследва креативни решения за решаване на въпроси, свързани с интериорния дизайн. В American Institute Of Interior Design студентът ще открие атмосфера на персонализирано внимание, участие и участие на студентите и високи академични стандарти. Институтът предоставя подробна обратна връзка и критики за работата на студентите, затваряйки цикъла на преподаване и максимизирайки учебния опит на студентите.

American Institute Of Interior Design вярва в ускорен, практичен и практически подход за обучение по интериорен дизайн. Тъй като преподавателите в American Institute Of Interior Design са всички активни интериорни дизайнери, темата и обучението са от значение за актуалните проблеми на дизайна. Инструкторите се ангажират да създадат възможно най-знаещите и ефективни завършили дизайн и са готови да отделят лично време, за да видят, че целите на студента са постигнати. Целите на нашата програма са да научим знанията и уменията, за да бъдем успешни и да печелим пари в дизайна.

Нашият факултет в American Institute Of Interior Design е от световна класа. Нашият екип се състои от инструктори, които са експерти в своята област и са обучени и опитни учители. Шепата ни избрани инструктори в програмата за интериорен дизайн имат средно 15 години практически и преподавателски опит в областта на дизайна. Всички наши преподаватели практикуват интериорни дизайнери и учители, така че студентите могат да бъдат сигурни, че получават възможно най-актуалното и практическо обучение по интериорен дизайн.

Места

Fountain Hills

Address
North Saguaro Boulevard,13014
85268 Fountain Hills, Аризона, Съединени Американски Щати

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми

В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree: